بعضیا کاملا اگاهی ندارن اونایی ک دوره دیدن کار ندارم ولی ی بعضیا فک میکنن همینطور چشمی باید فرو کنن
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه زشته قشنگ مردا یه الت بدست سرگردان تصور میکنن واقعا اگه انقد طرف مقابل بی جنبه هست که با امپول ز ...
بعضیا چون خودشون با مردا تحریک میشن فکر میکنن شوهرشوت هم همیته
والا من خودم کادر درمانم روزی ده تا مرد محبورن جلوم شلوارشون کامل دربیارن با شورت باشن، ولی باورت میشه اصلا نگاهم نمیفته،،، چون هیچ اهمیتی نداره برام بقیه هم همینن
من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد