2777
2789
عنوان

آمپول زدن همسرم با پرستار خانم...

| مشاهده متن کامل بحث + 29725 بازدید | 173 پست
خب اسپیره میکنن دیگه همیشه 

بعضیا کاملا اگاهی ندارن اونایی ک دوره دیدن کار ندارم ولی ی بعضیا فک میکنن همینطور چشمی باید فرو کنن

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا کاملا اگاهی ندارن اونایی ک دوره دیدن کار ندارم ولی ی بعضیا فک میکنن همینطور چشمی باید فرو کنن

اخه حتی تو فیلما و جزوه ها خیلی تذکر میدن برای آسپیره کردن 

دیگه یع فیلم ک میرن میبینن ن ؟ 

ولی کلا یه سری امپولا اجازه ندارن حتی تو مطب بزنن چون ممکنه شوک انافیلاکسی بده 

مخصوصا انتی بیوتیکا اصا نباید تو خونه تزریق شه 

اخه زشته قشنگ مردا یه الت بدست سرگردان تصور میکنن واقعا اگه انقد طرف مقابل بی جنبه هست که با امپول ز ...

بعضیا چون خودشون با مردا تحریک میشن فکر میکنن شوهرشوت هم همیته

والا من خودم کادر درمانم روزی ده تا مرد محبورن جلوم شلوارشون کامل دربیارن با شورت باشن،  ولی باورت میشه اصلا نگاهم نمیفته،،، چون هیچ اهمیتی نداره برام بقیه هم همینن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

اغلب خودم واسه ش تزریق میکنم،2-3مرتبه پیش اومده پیش پرستار خانوم تزریق کنه، بیرون موندم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
بیرون میرم حتی فکر کردن بهشم مسخرست انقدر بدبین نباشید افکاربسته نداشته باشید

👌👌👌👌👌

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)