2777
2789

من یه مامان بزرگ دارم که من و اون بزرگ کرده...خیلی عاشقشم و حق به گردنم داره

.من الان دو ساله عروس شدم اومدم یه شهر دیگه...و ازم خیلی دوره...

با پرستار زندگی میکرد تا اینکه بخاطر کرونا عمه ام بردش خونه خودش...

بچه ها دختر عمه ام اصلا رعایت نمیکرد و با افتخار میگفت من نمی خوام ماسک بزنم بیرون و همش باغ بود با دوستاش و ...

حالا دختر عمه ام علامتای کرونا داره و مامان بزرگمم تو همون خونه باهاشه...

من باید زودتر ازینا میرفتم و مامان بزرگم و میاوردم پیش خودم  ولی کنکور دکترا دارم.

بیست روز دیگه کنکورمه چه غلطی کنم؟؟؟؟خیلی نگرانم....

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

فامیله دیگ ای ندارین ب اون بگو مادربزرگتو از اونجا بردارع ببرع خونشون

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیله دیگ ای ندارین ب اون بگو مادربزرگتو از اونجا بردارع ببرع خونشون

عموم هست مجرده تنها زندگی میکنه....خب بره سر کار کی مواظب مامانوو باشه چون آلزایمر داره

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
عزیزم نگران نباش بسپارش به خدا ولی سعی کن بیاریش پیش خودت هرطور شده 

فقط نمیدونم چیکار کنم تا بعد امتحانم چجوری دووم بیارم دختره حتی خودش و قرنطینه هم نکرده

شخص دیگه ای نیست ک از ایشون نگهداری کنه.مثلا عمویی چیزی.

جرا مجرده....تنها زندگی میکنه....فک نکنم بتونه...فقط دارم اشک میریزم و دستام میلرزه

اگه علامت داره یعنی حداقل دو هفته ناقل بوده  همه مریض میشین اینطوری که

من که دورم ولی مادربزرگم قلب منه خیلی عشقه اگه طوریش بشه نمی بخشمشون....اونا که آدم سن بالا رو بردن خونه خودشون باید مواظب میبودن

من که دورم ولی مادربزرگم قلب منه خیلی عشقه اگه طوریش بشه نمی بخشمشون....اونا که آدم سن بالا رو بردن ...

واقعا حق دارید عصبانی بشید 

فامیل دیگه ای نیست این ۲۰ روز رو برن پیش اونا؟

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
عموم هست مجرده تنها زندگی میکنه....خب بره سر کار کی مواظب مامانوو باشه چون آلزایمر داره

کسی نیس ب غیراز عموت ک مواظبش باشه تازع الان دیگ قرنطینه نیستیم میتونی ب یکی بگی ازش مواظبت کنه

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
فقط نمیدونم چیکار کنم تا بعد امتحانم چجوری دووم بیارم دختره حتی خودش و قرنطینه هم نکرده

واااای اینطور که همه رو به کشتن میده🥵

خاوَرِمیآنِه رآ بِه تَقلِید اَز چَشم هایِ (طُ) سآختِه اَند؛پُر اِلتِهآب،خَستِه،زیبِآآآ😻🍃
واااای اینطور که همه رو به کشتن میده🥵

ببین به نظرت پاشم برم مشهد...کنکورم و بیخیال بشم؟ مادربزرگم و ببرم خونه خودش مراقبش باشم؟ خیلی خوووووندم....ولی الان سلامتی اون برام خیلی مهمه

کسی نیس ب غیراز عموت ک مواظبش باشه تازع الان دیگ قرنطینه نیستیم میتونی ب یکی بگی ازش مواظبت کنه

مگه خودم پاشم برم...بیس روز دیگه کنکورمه

ببین به نظرت پاشم برم مشهد...کنکورم و بیخیال بشم؟ مادربزرگم و ببرم خونه خودش مراقبش باشم؟ خیلی خوووو ...

من عقیدم این هست که عمر دست خداست ولی اگر بخوای بری آیندتو ممکنه دچار تحوله بزرگی کنی که جبران ناپذیر باشه بهتره ازشون بخوای بیشتر مراقبش باشن تا تو بعد کنکورت بری و ازش مراقبت کنی

خاوَرِمیآنِه رآ بِه تَقلِید اَز چَشم هایِ (طُ) سآختِه اَند؛پُر اِلتِهآب،خَستِه،زیبِآآآ😻🍃