2777
2789

داشتم کلیپ یه خانم دکتر میدیدم تو اینستا همشون طبیعی داشتن زایمان میکردن هیچ کدوم نای نداشتن از بس گریه کرده بودن گلوشون جر داده شده بود ...حتی اونی که تو اب بود ...من اول ماه هفتمم خیلی میترسم از طبیعی چکار کنم کاشکی یه جوری شه که سزارین شم😢😢😢😢😢😢😢

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چیزارو نگا نکن.سزارینم درد بعدش هست خب.انشالله ک راحت زایمان کنی 

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

نترس.تا ابد که نمیتونی نگهش داری اون تو😄😄😄همش یه روزه.تموم میشه میره.بچتو که بغل کنی یادت میره.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

پول بده سز شو

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
پس اینا ک زیرمیزی میگیرن برا ادم سزارین میکنن چی اینجوری باشع بخدامن هیچوقت زایمان نمیکنم ک

بهمشون مشاوره میداد برا طبیعی ولی توی کامنتها هیچ کس راضی نبود 

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

من درد طبیعی کشیدم اما نشد سزارین شدم خداروشکر طبیعی وااااقعا زجر اوره مردم و زنده شدم الان به غگعقب برگردم خدا شاهده همون اول یه تیکه طلا میفروختم بهترین بیمارستان سز میشدم مثه دوتا خواهرام