از اشناهای ما چهار پنج نفر عمل کردن پیش دکترای مختلف تو بندر اصلا خوب نیست یکیشون که پیش دکتر مذنبی بود افتضاح شده ولی دو سه نفرشون رفتن تهران خیلی عالی شده اسم دکتراشون رو نمیدونم
خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk
دوستم عمل کرده با نبئی اصلا راضی نیست مشکل تنفسی داره میره بهش میگه مشکل تنفسی دارم زیر بار نمیره که درست کنه میگه خیلی بداخلاق هست تازه مریض ویزیت نمیکنه فقط عمل بینی انجام میده خیر سرش دکتر گوش و حلق هست