2777
2789
عنوان

تست پاپ اسمیر

286 بازدید | 11 پست

سلام

من فردا میخوام برم‌برای تست پاپ اسمیر کسی تجربه ای داره؟ دردش زیاده؟ بعدش مشکلی نداشتید؟ استرس دارم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد نداره.نگران نباش

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

فک کنم اصلا درد نداره ی چیزی شبیه گوش پاکنه انگار از ترشحات دهانه رحم نمونه بر میدارن دیگ عین نزدیکیه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

مث سنو واژینال دردم‌نداره

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

یکم تو نت گشتم استرسم بیشتر شد خیلیا گفتن دردش وحشتناکه چندجا نوشته بودن بعدش خونریزی داشتن 

من تنهایی میخوام برم کلا هم میترسم از معاینه و...

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مث سنو واژینال دردم‌نداره

اونم تا حالا انجام ندادم ۴ ساله ازدواج کردم از ترسم نرفتم دکتر

ببین همین طوری داری میری یا مشکل داشتی؟منم تا بحال ندتدم میترسم

والا چند روز پیش تو خونه کار سنگین انجام دادم افتادم به لکه بینی بیشتر واسه اون میرم ولی چون تو این ۴ سال پاپ اسمیر انجام ندادم قطعا میگه انجام بده

من یه بچه ۷ساله دارم ولی تا بحال نرفتم خیلی میترسم فردا که دادی لطفا خبر بده اگه درد نداشت منم برم

باشه عزیزم حتما