2777
2789
هزینش چند شد؟چه خوب،دگ نرم پست بانک؟

ده هزار برای کد سجام 

ده هزار هم برای کد بورسی احراز هویت 

مجموعا بیست هزار

نه گلم نمیخاد بری برنامه سیگنال رو نصب کن

ویدیو اموزشیش رو ببین که چطور ثبتنام کنی اسونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت مفید؟  یعنی دیگه مدارک نمیخاد ببرم؟

عزیزم منم سجام و احراز هویت سجام رو غیرحضوری انجام دادم با سیگنال ، ولی کارگزاری رو باید اولش تو خونه ثبت نام کنی بعدش از فرم ها پرینت بگیری و جاهایی که لازمه رو امضا کنی ببری دفتر پیشخوان همراه با اصل شناسنامه و کارت ملی(این مرحلش غیر حضوری نمیشه)

ببخشید از چه طریقی میشه راهنماییم کنی

ِکارگزاریت رو که انتخاب کردی سرچ کن. برنامشو دانلود کن. اطلاعات کاربری و کد بورسی و... رو وارد کن. وارد پرتفو شو

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
اتفاقا خیلی راحته البته اول از طریق خود سایت سجام ثبت نام کن بعد 24 ساعت که کد اولیه برات اومد برای ...

واسه اینکه بخوای تو بورس کار کنی باید خود کارگزاری هم احراز هویت کنه که باید مدارکتو ببری دفتر پیشخوان ، اونجا حتما بگو که احراز سجام رو انجام دادی و دیگه عکس و اینا نگیرن ازت