2777
2789
عزیزم منم سجام و احراز هویت سجام رو غیرحضوری انجام دادم با سیگنال ، ولی کارگزاری رو باید اولش تو خون ...

سلام خوبین ببخشیدمنم ثبت نام سجام انجام دادم توخونه هم احرازهویتروانجام دادم کارگذاری روازطریق کدوم برنامه انجام بدم؟؟

سلام خوبین ببخشیدمنم ثبت نام سجام انجام دادم توخونه هم احرازهویتروانجام دادم کارگذاری روازطریق کدوم ...

سلام عزیزم ، هر کارگزاری که بخوای میری سایتش و ثبت نام میکنی ، مثلا چند تانمونه از کارگزاری ها تو خود سایت سجام معرفی شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، هر کارگزاری که بخوای میری سایتش و ثبت نام میکنی ، مثلا چند تانمونه از کارگزاری ها تو خو ...

بنظرت کدوم کارگزاری برم؟؟همش به خودم می گم کتردرستی کردم دارم واردبورس میشم؟دلم سردوگرمه

بنظرت کدوم کارگزاری برم؟؟همش به خودم می گم کتردرستی کردم دارم واردبورس میشم؟دلم سردوگرمه

خواهش میکنم عزیزم ، به نظرم کارگزاری فرقی نداره کدومو بری ، هر کدوم باشه همون درصد کارمزد میگیره ، فقط آگاه و مفید جدیدا مشتریاش زیاد شده و سرورهاش دچار مشکل میشن ، مثلا آگاه امروز مشکل پیدا کرده بود و منم یکم ضرر کردم بخاطرش