2777
2789
عنوان

حالا من چیکااار کنممم😑

301 بازدید | 40 پست

عمم اومده خونمون بعد امروز پسرعمم میخواست بره پیاده روی کنه از اونجایی که اونا تو یه شهره دیگه زندگی میکنن منم مجبور شدم باهاش برم.چون زیاد باهاش راحت نیستم به دوستم گفتم بیا باهم بریم اونم قبول کرد(همسایمونه دوستم)ما رفتیم بلوار بزرگه که با خونمون زیاد فاصله نداره پیاده روی کنیم.منو دوستم پشت پسر عمم راه میرفتیم و حرف میزدیم باهم.پسر عمم یهو برگشت پیشمون گفت پایه اید بریم بستنی بخوریم؟ماهم قبول کردیم منم به شوخی خندیدم گفتم چی شد شما دست به جیب شدی؟اونم به شوخی زد پشتم گفت وراجی نکن بدو بریم.

یهو این دو.س پ.سر ما نمیدونم از کجا پیداش شد و اومد با اخم گفت این کیه.پسرعمه ی منم غیرتیه زیاد شروع کردن دعوا.به زووور مردم جمعشون کردن ماهم رفتیم خونه.دماغ پسرعمم خون میومد ولی وقتی رفتیم خونه به خاطر من مجبور شد دروغ بگه به عمم و بابام گفت یکی به دوست پانیذ تیکه انداخت دعوام شد. الان از هر دو طرف بام قهرن. بستنی هم نخوردیم.یکی بگه من چکار کنننم؟!!

شایدعشق  همان لحظه باشد که یادت می آید در فریزر یک عددبستنی مانده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنه پسرعمته تم دوست داره۰😐😐🙂

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

بذار یکم اروم شد اول قضیه رو به پسر عمه ات بگو بعد دوست پسرت💝

کسی که دعوا میکنه اونم با این شدت خب بچه نیست که،میذاشتی خودش بره پارک

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین

😂😂😂😂ببخشید میدونم نباید بخندم ولی خندم گرفت.برو از دل پسر عمت در بیار.بنده خدا الکی الکی دعوا کرد

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

چه دوست پسر بی فکری داری که نپرسیده این رفتار کرده

تو باید خودتم جدی باهاش برخورد کنی

رفتار پسرعمت عادیه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نکنه پسرعمته تم دوست داره۰😐😐🙂

به این قسمت فکر نکرده بودم=|||

فکر نکنم چون من اکثرا بهش میگم داداش اونم به من میگه فسقلیه وراج:|~

شایدعشق  همان لحظه باشد که یادت می آید در فریزر یک عددبستنی مانده