2777
2789

سلام ب همه خانمای گل کیک خیس رو چه جوری درست کنم مرسی 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

#کیک_شکلاتی_خیس(براونی)

کیک خیس

مواد لازم:

شکر  یک و نیم لیوان

روغن یک لیوان

آرد 2 لیوان

شیر  یک و نیم لیوان

تخم مرغ 3 عدد

بیکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذاخوری

وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو  50 گرم (۴ ق غ خ)

طرز تهیه:

آرد با وانیل و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.

شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید.

بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید.

در نهایت مخلوط آرد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست.

ظرف مورد نظر رو چرب کنید و آرد بپاشید و مواد رو بریزید و در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید.تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه.بعد از ظرف خارج کنیخد و در ظرف سرو بچینید.دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه.اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه.

فوق العاده خوشمزه هست.

حتما امتحان کنید.نوش جان

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤
#کیک_شکلاتی_خیس(براونی) کیک خیس مواد لازم: شکر  یک و نیم لیوان روغن یک لیوان آرد ...

پودر کیک آماده دارم شکر داره ،،،لازمه شکر بریزم تو شیر و روغن؟؟

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه نریز ممکنه شیرینیش زیاد شه 

فقط روغن وشیر رو قاطی کنم نصفشو بردارم ،،،کاکائو هم نریزم درسته؟؟