بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
عزیزم من یک عدد موتور جوش بود صورتم الان عین اینه صاف شده فقط راکوتان خوردم صب و شب صورتمو با ژل اکسفولیاک شستم صابون ابدا استفاده نکن ادویه تند کم بخور سرخ کردنی کم بخور عرق کاسنی بخور
عزیزم من یک عدد موتور جوش بود صورتم الان عین اینه صاف شده فقط راکوتان خوردم صب و شب صورتمو با ژل اکس ...
اره گلم میدونم اصلا ادویه نخوردم چندین ساله
یه عالمم کاستی وشاتره خوردم
صورتم خوب شده دیگه جوش نمیزنه فقط یکم جاش مونده گه گاهیم جوش میزنه فقط من خیلی به سروینا وابسته بودم الان پوستم چرب میشه عصبی میشم من نزاشتن راکوتان بخورم گفتن عوارض داره ولی ۷ ساله دوره جوشا رو گذروندم باید از اولش میخوردم