2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من👧

خوبی عزیزم؟؟یه سوال دارم 

میگم تو اردبیل شما کسی رو میشناسی که سرکتاب باز کنه؟یعنی کسی که خودت و خانوادت به ایمانش مطمئنین یا کسی که تو شهر معروف باشه ،سیدی، روحانی 

میدونی من تو شهر شما غریبم ولی خیلی گرفتارم اگه میتونی کمکم کن

اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...
جانا 🥰

سلام خوبی شما؟

میگم تو اردبیل شما کسی رو میشناسی که سرکتاب باز کنه؟یعنی کسی که خودت بهش اعتماد داری یا کسی که تو شهر معروف باشه ،سیدی، روحانی 

من غریبم اینجا ولی خیلی گرفتارم اگه میتونی کمکم کن

آره خود اردبیل هستم

شهرستان عنبران رو میشناسی؟نزدیکه به اردبیل اونجا یه پیرمردی هست بری بپرسی نشونت میدن .برادر شوهرم سه روز بود گم شده بود شوهرم رفت پیشش گفته بود امروز ساعت 5عصر یه خبر بهتون میدن ولی خوب نیست دقیقا همونطور که گفته بود شد

شهرستان عنبران رو میشناسی؟نزدیکه به اردبیل اونجا یه پیرمردی هست بری بپرسی نشونت میدن .برادر شوهرم سه ...

میدونی من به کارم گرهی افتاده ،برای کاری که مطمئنم خدا خودش سر راهم قرار داده هی امروز و فردا میشه ،من خواب دیدم یه شبی حتی میدونم کی برام جادو جنبل کرده یا دعا اون شخص رو هم تو خواب بهم گفتن کیه،میخام برام سرکتاب باز کنه یا اون مانع رو باطل کنه 

به نظرت این ادم میتونه کمکم کنه؟

میدونی من به کارم گرهی افتاده ،برای کاری که مطمئنم خدا خودش سر راهم قرار داده هی امروز و فردا میشه ، ...

کارش همینه دیگه .حالا بازم بپرس شاید تو خود اردبیل هم باشه ولی من به این آقا اعتقاد دارم پول هم نمیگیره ها یعنی ادم پولکی نیست

کارش همینه دیگه .حالا بازم بپرس شاید تو خود اردبیل هم باشه ولی من به این آقا اعتقاد دارم پول هم نمیگ ...

عنبران همونکه تو نمینه؟یا یه جای دیگه س ؟

بعدم یه جوری هست که دختر تنهام دیگ ،بتونم تنهایی برم؟؟منظورم اینه ک جای خطرناکی نیست؟

سلام خوبی شما؟ میگم تو اردبیل شما کسی رو میشناسی که سرکتاب باز کنه؟یعنی کسی که خودت بهش اعتماد د ...

سلام عزیزم

توی خود اردبیل نه ، ولی توی عنبران یه سیدی هست ، میگن کارش خوبه

عنبران بعد از نمین هست ، همون وردیشه ، بری از هر کس بپرسی نشون میدن

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
سلام عزیزم توی خود اردبیل نه ، ولی توی عنبران یه سیدی هست ، میگن کارش خوبه عنبران بعد از نمین هست ...

البته یه عنبران هم بعد این عنبرانی که گفتم هست

فک کنم عنبران بالاست اسمش ، روستای تاریخی و توریستیه ، اونجا هم یکی هست

بخدا توکل کن ، برای مشکلت از خدا کمک بگیر انشالله که مشکلت حل شه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش