2777
2789
عنوان

رفتارهای نقاب گونه ی پدرشوهر

139 بازدید | 17 پست

سلام

من یه مساله برام اصلا هضم شدنی نیست، اینکه اعضای خانواده ی شوهرم برای هم (یعنی پدر مادر برای پسرشون و پسرشون برای پدر مادر) خیلیییییی نقاب میزنن و جلوی هم خیلی زبون بازی میکنن؛ من میخوام بدونم دلیل اش چیه؟ چرا اعضای یه خانواده نباید باهم رو راست باشند؟

یه مثال کوچیکش: پریروز عمه ی مادرشوهرم فوت کرد و دیروز خاکسپاری اش بود. پریشب پدرشوهرم به شوهرم میگه مامانت خودشو هلاک کرد از بس گریه کرد، یه جا دیگه میگه مامانت میخواسته باهام بیاد خونه من نذاشتم گفتم تو صاحب عزایی (چون عمه اش بچه نداشت و برای مادرشوهرم و خواهر برادرهای اون خیلی مادری میکرد)

بعد ما که دیروز رفتیم خاکسپاری مادرشوهر من نه یه قطره اشک نریخت، بعدم از خدا خواسته موند خونه ی عمه اش پیش خواهرهاش (بعد دوباره موقع برگشت پدرشوهرم به دروغ به شوهرم میگه مامانت میخواست با ما برگرده من نذاشتم)

خیلییییییییی دیدم ازش، این یه مثال کوچیکش بود

من سوالم اینه که چرا اینجوری دروغ میگه؟ مثلا میخواد مادرشوهرم رو جلوی شوهرم ببره بالا یا بین شون محبت ایجاد کنه؟

اصلا چرا باید اینقدر تقلا بزنه که اعتبار الکی به زنش بده اونم جلو بچه ی خودش و من؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد رابطون بهتر شه.منم برا دخترم و شوهرم خیلی ازینکارا میکنم.مثلا دیروز برا دخترم کیک و عروسک گرفتم بخاطر روز دختر بعد بش الکی گفتم بابات سفارش کرده بود بگیرم زنگ بزن تشکر کن.نقاب نیس به نظرم

بعضی ها کلا بازیگر هستن

مثلا مادر شوهر من ساعت ۹ شب داره برنج و خورش میپزه چون خواهر شوهرم داره از یه شهر دیگه میاد

بعد منم میدونم که داره میاد ، اما به من میگه : نمیدونم حدس میزنم شاید دخترم بخواد بیاد

بخودشون مربوطه چه شوهر خوبی داره هی از زنش تعریف میکنه ک بچشم یاد بگیره اینا نقاب نیستن 

آخه زنش 30 سال با مادرشوهرش زندگی کرد و بخاطر کرم هایی که زنش میریخت خیلی تو سرش میزد، حالا اینجوری جلو من و پسرش دروغ به هم میبافه