2777
2789
عنوان

روده تحریک پذیر_ ibs_ روده عصبی

3278 بازدید | 39 پست

حالم ازش بهم میخوره 😐کیا دچارن؟

من با اعصابم تحریک نمیشه بیشتر با سرماااا 

ینی سرما بخورا به پک و پهلوم نابود میشمااا 

زمستونا که همیشه شکم بند میبندم  تابستونام بخاطر باد کولر همچین وضع تعریفی ندارم و یروز در میون پیچ میخوره 

شما هم حالت تهوع میگیرین؟ 

من عادت کردم ب قرص هیوسین و هر دفعه احساس میکنم داره میگیره ، یه هیوسین میخورم و نیییست و نابود میشه ibs      

معجزس 

ولی خب از اینور هم نگران عوارض قرص هستم هرچند عوارض خاصی نداره 

ولی تا اخر عمر ک نمیتونم بخورم 😧

شما چیکار میکنید باهاش؟

بیاین حرف بزنیم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

سالها قبل یه شوک عصبی حیلی شدید به من وارد شد و بخاطر اون روده هام عصبی شد نمیدونم آیا همینه یا نه ولی من تقریبا نصف خوراکی های جهان رو نمیتونم بخورم چون فورا باد شکم ایجاد میکنه برام پدرم درمياد نمیتونم هیچکاری کنم نمیدونم چرا اینطور شدم حتی آب خالی گاهی باد میاره 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

نمیدونم مال من اسمش چیه

جای خاصی ک هستم یهو سر و صدا میکنه

موقع غذا خوردن

کلا همش صدا میکنه شکمم

ببخشید باد تولید میکنه

اصلا ی اوضاعیه

شنیدم نعنا فلفلی خوبه ولی امتحان نکردم

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوریه ؟؟؟علایمتونو میگم ،من دوبار با درد شدید شکم از خواب بیدار شدم جوری که حس میکردم پریود میشم ولی خیلی شدید بود و حالت تهوع گرفتم هر دوبار ،دکتر رفتم سونو کردن ولی چیزی نبود ،شبیع آپاندیس ،معذرت میخام دسشوییم نمیتونستم برم ،اینطورین شماهم

منم دو روزه سمت راست پایین شکمم درد میکنه باراارم هستم خیلی میترسم 

صبحش ک بیدار شدم گلاب ب روت شدیدا نفخ داشتم و یبارم  بیرون‌ روی

بعدشم ک دست میزنم یا یکم‌فشار میدم‌انگار زخمه از تو 

بنظرت از روده هامه؟پهلومم یکم‌درد میکنه 

سالها قبل یه شوک عصبی حیلی شدید به من وارد شد و بخاطر اون روده هام عصبی شد نمیدونم آیا همینه یا نه و ...

اره منم آب میخورم صدا میده

خیلی بده تو جمعا معذب میشم

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰
چطوریه ؟؟؟علایمتونو میگم ،من دوبار با درد شدید شکم از خواب بیدار شدم جوری که حس میکردم پریود میشم ول ...

عه شماهم 

منم میترسم اپاندیس باشه سونو ک چیزی نشون نداد 

سالها قبل یه شوک عصبی حیلی شدید به من وارد شد و بخاطر اون روده هام عصبی شد نمیدونم آیا همینه یا نه و ...

همه چیز تقریبا باد میاره 

باد که مشکل خاصی ایجاد نمیکنه لازم نیس زیاد حساسیت نشون بدی

من مشکلم هیچوقت باد شکم نبوده مشکلم اسهال و استفراغ بیشتر

چطوریه ؟؟؟علایمتونو میگم ،من دوبار با درد شدید شکم از خواب بیدار شدم جوری که حس میکردم پریود میشم ول ...

سردی کردی گرمیجات بخور 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 
همه چیز تقریبا باد میاره  باد که مشکل خاصی ایجاد نمیکنه لازم نیس زیاد حساسیت نشون بدی من م ...

نه بادشدیذ مکرر مداوم نابود کننده است اصلا حیلی زیاده حتی روز عروسیم 

عه شماهم  منم میترسم اپاندیس باشه سونو ک چیزی نشون نداد

آره شمام اینطوری شدین ؟؟؟گاهی فک میکنم میگم نکنه خدایی نکرده سرطانی چیزیه این دکترا نمیدونن ،ینی شب سالم خوابیدم صب با درد و حالت تهوع شدید ،ی لحظه قلبم وایستاد شوهرم نبود میوفتادم تو دستشویی ،خدا بر هیچکس نخاد ،پارسال دوبار اینطوری شدم الآنم یادم میوفته میترسم

نمیدونم مال من اسمش چیه جای خاصی ک هستم یهو سر و صدا میکنه موقع غذا خوردن کلا همش صدا میکنه شکمم ...

شما هم میتونه روده تحریک پذیر باشه 

منم بعد از آب و بعضی غذا ها صدا میده ولی دقت کزدم دیگران هم گاهی همینطورن 

بیشتر روی صدا مانور ندین 

مشکلی ایجاد نمیکنه که 

دل پیچه ها و اسهال استفراغ توی موقعیت های مهم واقعا سخته

منم  ibsدارم. روده ام تحریک پذیره. با اعصابم تحریک میشه 

وقتی عصبی میشم و استرس دارم   دل پیچه میگیرم وحشتناک. بعضی اوقات فاصله استرس و اعصاب خوردی من با دلپیچه به چند دقیقه هم نمیرسه. سریع اثر میزاره ک باید خودتو برسونی دستشویی.