norabano مدیر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 754 عنوان جهازبرون | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 18 پست سلام بچه ها میشه بگیدرسم رسمات شماواسه جهیزیه چی هست چه خانواده دخترچه پسراگ چیزی بلدیدبگید.ایده اگ برای چیدمان دارید بگیدممنون 1399/04/03 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 نه عزیزم دیدن منظورم نیست .فامیل جمع کنم ک منظورم سرابنک وقتی میبری رسمی هست ک بجابیاری چه دخترچه پ ... رسم که نه نداریم ماجهازمم 2سال پیش همههههههه چیشو خانواده خودم گرفتفقط شوهرم تختش و میزکارش و فرش اتاقش و یسری خورده ریزای اتاقشو اورد همین به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4
norabano مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 754 تو اینستا میتونی ایده بگیری تو پیجای جهیزیه ما این رسمو داریم ولی من میخوام واسه اولین بار این رسمو ... خخخخ نه منظوردیدن فامیل نبود .همون خانواده خودم وهمسرم میان.گفتن شاید کاری باشه مابلدنباشیم
norabano مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 754 اول اینکه جهیزیه. کامل با دختره , از نخ و سوزن بگیر برو تا وسایل بزرگ مثل ظرفشویی و یخچال و ... , دو ... بدترین اشتباه ترین رسم همینه ک ازنخ سوزن گرفته بادختر.خداکمک همه اونای ک دخترداره بکنن سخت شده..اخه من میخاستم وسایلم ببرم خانواده شوهرم وقفه انداختن ک مایه کارای داریم رسم .حالا میخاستم ببینم رسمی هست نکنه چیری باشه ما ندونیم.
fmmh عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 13785 بدترین اشتباه ترین رسم همینه ک ازنخ سوزن گرفته بادختر.خداکمک همه اونای ک دخترداره بکنن سخت شده.. اخ ... اره خب منم با شما موافقم بنظر من وسایل ضروری رو به کمک هم باید خرید تا زندگی شروع بشه بعدش خودشون هرچی میخوان برن بخرن , اما خب متاسفانه اینجوری نیس