2777
2789

ما رسم جهازبرون نداریم کلا

ولی جهیزیع اکثرش با دختره .تی وی و میزش و ی سرویس ظرف و نصف قالی ها با کولر برا پسره 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم . کلا رسم قشنگی نیست ولی خیلیا بخاطر خانوادشون مجبورن بگیرن . سعی کن مرتب بچینی و با سلیقه ، اجق وجق تزئین نکن، برنداری عینک بزنی رو کله پاچه و کف دسشویی اول اسمتونو بنویسی . ساده و مرتب

رسم ما اینه 

جهزیه رو میخریم خانواده دختر 

چند قلم هم پسر میخره .

میبریم میچینیم کامل داخل خونه   

بعد چند تا مرد و زن دعوت میکنیم برای جاپهازیه دیدن و امضای اقلام جهزیه . داماد هم حتما باید امضا کنه .

شیرینی و میوه هم میدیم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

تو اینستا میتونی ایده بگیری تو پیجای جهیزیه

ما این رسمو داریم ولی من میخوام واسه اولین بار این رسمو بشکنم خیلی بدم میاد تا در کشوی لباستم‌باز کنن شورتاتم برانداز کنن 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

مگه مهمه؟بنظرم هرچیزی رو که دوس داری وتوانشو داری بخر..این رسم دیدن جهیزیه هم خیلی رسم بدیه بنظرم تهش یاباعث ناراحتی میشن یاچشم وهم چشمی و..

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

بیا از خودت شروع کن و رسم جهاز دیدن رو بنداز خیلیییییییییی مسخرس

نه عزیزم دیدن منظورم نیست .فامیل جمع کنم ک

منظورم سرابنک وقتی میبری رسمی هست ک بجابیاری چه دخترچه پسرمثلا کادویی هست چیزی هست انجام بدیم

اول اینکه جهیزیه. کامل با دختره , از نخ و سوزن بگیر برو تا وسایل بزرگ مثل ظرفشویی و یخچال و ... , دوم اینکه قدیما رسم مهیزیه دیدنی داشتیم که یه روز مشخص همه میومدن جهیزیه رو تو خونه ی پدر عروس که چیده شده بود نگا میکردن و کادو هم میاوردن اما الان دیگه. حذفش کردیم , بعدش موقع بردن جهیزیه چند نفر از خونواده دوماد میان و ماشین میگیرن و اون لیستی که خونواده عروس نوشته رو امضا میکنن و وسایلو میبرن خونه ی عروس داماد , روز بعدشم مادر و خواهر و خاله و هرکس که خود عروس بخواد میرن برا چیدن وسایل , خونواده داماد هم براشون ناهار میپزن و با شیرینی و یکم خوراکی برای پذیرایی میبرن و یه ساعتی میمونن برمیگردن و نمیمونن , اونجا هم کلا ساده میچینن اصلا کار خاصی نمیکنن , عین یه خونه ی خوب و معمولی همه چی سرجاش , چون قرار نیست دیگه کسی بیاد که حالا عجق وجق تزیینش کنن