2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام دیگه کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 66 پست

مامان من این مشکل و داشت

قط رابطه کرد

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نکن دیگه خودتو بسپر به خدا من دیگه بی حس شدم خودمو زدم به بیخیالی هرچند, هرروز از خودم میپرسم و ...

من روز بروز دارم افسرده تر میشم و غم عالم رو دلمه

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد

عزیزم فعلن رفت امدتو کم کن .چند روزم همون پرستارو بگو بیاد خونت تا بچه ها و کاراتو بکنه .بعدشم عمل بینیه دیگه خودت پا میشی ایشالله 

فقط به همسرت بگو خونه خودم راحت ترم و نزار بفهمه نخواستم مواظبت باشن 

میدونم خیلی ناراحتی من باشم نمیرم دیگه خونشون تا خودشون  اشتباهشون  بفهمن 

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
من روز بروز دارم افسرده تر میشم و غم عالم رو دلمه

آخه چرا؟! به خاطر اشتباه بقیه که نمیشه خودمونو تنبیه کنیم به خودت روحیه بده جز, خود آدم هیشکی دیگه به داد نمیرسه من دیگه پناه آوردم به گل و گیاه اونا آدمو اذیت نمیکنن

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
نمیدونم چیکار باید بکنم دلم میخواد برای همیشه با مامانم قطع رابطه کنم

غصه نخور امضا تو خوندم خداروشکر شوهرت و بچه هات خوب هستن،شاید مادرت مشکلی داره از پس پذیرایی تو برنمیاد و تو جون دوری خبری نداری

عملت رو خودت انجام بده و منت کسی رو هم نکش بالاخره بعدا خودشون میفهمن که کارشون درست نبوده

اخه کمکی ندارم چابهار الان خیلی گرمه همسرمم صبح تا شب سر کاره از لحاظ هزینه مشکلی ندارم میخواستم دو نفرو بگیرم کارامو بکنن برام مهم بود تو خونه مامانم بخوابم

به خاطر این هستش که از اول همیشه دختر قوی بودی و حمایتگر بودی. و برای همین که روی پای خودت وایستادی و موقعی که از کسی حتی پدر و مادرت کمک بخوای ترجیح میدن خودت کارت رو انجام بدی. ولی برای اون بچه ای که ضعیف تره و از اول همیشه دنبال حامی بوده جلو جلو خودشون کارشو انجام میدن. دقیقا منم همین مشکل شمارو دارم. خیلی وقتا کمکم میکنن ولی چندباری شده رک و راست جوابم کردن. چون پیش خودشون مطمئنن من از پسش برمیام اما من دروغ چرا ناراحت شدم و دلم گرفته.

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
عزیزم فعلن رفت امدتو کم کن .چند روزم همون پرستارو بگو بیاد خونت تا بچه ها و کاراتو بکنه .بعدشم عمل ب ...

عزیزم خونه م چابهاره هم اونجا دکتر خوب نیست و کمکم ندارم