نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان شوهرم تب داره 255 بازدید | 17 پست تست کرونا داد شکرخدا منفی شد ولی تبش یکم بالاس دکتر گف سرماخوردگیه سرم زدن بهش دیروز خوب شد الان یکم تب دارع چیکارکنم میشه راهنماییم کنید😭😭😭 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/04/03 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هساره عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 8334 بهش دارهاشو بده پاشویش کن انشالله خوب میشه نگران نباش برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 دادم امروز استامینوفن خوب نمیشه اخه حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 بهش دارهاشو بده پاشویش کن انشالله خوب میشه نگران نباش پاشویی دستمال بزارم ب سرش؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 اینو نمیدونم ولی برای امضات صلوات فرستادم مرسی عزیزم 🙏 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ الان از کجا بیارم😭😭😭😭😭😭 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 [QUOTE=142544873]شیاف[/QUOT😞😞 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
متولد75 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 5615 چقد هزینه تستشون شد (من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش)
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 چقد هزینه تستشون شد 100 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
veve عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 2582 الان از کجا بیارم😭😭😭😭😭😭 دوتا استامنافون بده جوراباشو خیس کن پاش کن روی پیشونیش دستمال نمدار بزار
دزدانtدریایی عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6398 هر ۶ساعت یکاستامینوفون بخوره و قرص جوشان ویتامین سی هم بخوره.زود خوب میشه من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم