2777
2789
عنوان

یعنی خونه پیدا میشه؟

660 بازدید | 76 پست

بچه ها ما خونمونو پارسال گرفتیم ۴۰ تومن ۱۲۰۰ الان میگه باید بشه ۱۳۵ تومن ۵۰ و خورده ای متره طبقه سوم پارکبنگم نداره وضع ساختمون هم به درد نمیخوره، گفتیم بلند میشیم یعنی پیدا میکنیم با ۵۰ ۶۰ تومن ماهی تا ۲۵۰۰؟؟؟؟ دعا کنید برامون تروخدا 

تهرانیم مرکز

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤
خدا کمکتون کنه❤

ممنونم گلم

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای ما میخواستیم بریم جایی بشینیم گفت 15تومن بدید با800اجاره همسرم قبول نکرد گفت از شکم بچه هام نمیزنم جیب طرف پر بشه😐

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
۱۳۵رهن؟؟ چقد اجاره؟

فکر کنم رهن کامل ولی واقعا نمی ارزه

وااای ما میخواستیم بریم جایی بشینیم گفت 15تومن بدید با800اجاره همسرم قبول نکرد گفت از شکم بچه هام نم ...

کدوم شهری؟ 

همین متراژ ها بله شاید پیدا کنین

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
وااای ما میخواستیم بریم جایی بشینیم گفت 15تومن بدید با800اجاره همسرم قبول نکرد گفت از شکم بچه هام نم ...

الان همه جا گرون شده

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
کدوم شهری؟ 

قزوین. الان3تومن دادیم500اجاره خونم75متره

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
کجای تهرانی؟ مگه منطقه تو بیاری پایین تر

منیریه