بچه ها ما خونمونو پارسال گرفتیم ۴۰ تومن ۱۲۰۰ الان میگه باید بشه ۱۳۵ تومن ۵۰ و خورده ای متره طبقه سوم پارکبنگم نداره وضع ساختمون هم به درد نمیخوره، گفتیم بلند میشیم یعنی پیدا میکنیم با ۵۰ ۶۰ تومن ماهی تا ۲۵۰۰؟؟؟؟ دعا کنید برامون تروخدا
تهرانیم مرکز
خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤
خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤
یا امام زمان چقدر گرون مستاجر بابام ۶ تومن نشسته،ماهی ۴۰۰ اضافه نمیکنه میگه گناه داره
خدا عمرش بده
آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،. بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
یزد با 135 میلیون رهن. میشه یه خونه بزرگ تو بالاشهر رهن کرد. چه اصراریه تهران زندگی کنین
خوب زار و زندگیمون تهرانه
شیراز... ببین ثانیه به ثانیه تو دیوار باش خونه هایی که یه کم قیمتشون پایین باشه زود میره منم خیلی ا ...
مبارکت باشه، برا ما هم دعا کن
خو ادم جایی زندگی میکنه ک کارش اونجاست بعدم نمیشه ک یهو مهاجرت کرد ،تفاوت فرهنگی هست
همه که تهرانی نبودن رفتن تهران
از شهرستانا رفتن تهران.
حالام با این گرونیا زندگی توی شهرای کوچیک بهترین کاره
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........