2777
2789
عنوان

یعنی خونه پیدا میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 76 پست
وای مگع میشه انقدر ارزون

آره گلم مسکن مهر ارزونه البته قیمته پارساله باید الان تمدیدکنیم نمیدونم چقدر زیادمیکنه. مثلا الان رهن کامل اینجا30تومنه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ پایین تر بیای صد درصد پیدا میکنی خواهرم طرف جیحون میشینه 30 تومن ماهی یکو هفتصد حدود 70 متر دوخوا ...

پیروزی که خالم میشینه افتضاح شده جیحون و نمیدونم 

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤
یا امام زمان چقدر گرون مستاجر بابام ۶ تومن نشسته،ماهی ۴۰۰ اضافه نمیکنه میگه گناه داره

پدرشوهر منم مستاجر بدون پیش نشسته با ۵۰۰ اجاره اونم هر دوسه ماه میاد اجاره یماهشو میده😂😂هی میگن بزار برن میگ گناه داره پول پیش نداره هیشکی اجاره نمیده

چی هست اصلا 

یک سری خونه ۹۹ ساله که ثبت نام میکنن و بهتون میدن میدونم تهران با ۱۰۰تومن ۸۰ متر ایناس 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اميدوارم مبلغ جزيي اضافه كنه واستون

انشالا گلم🌹

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
خیلی زیاده  خیلللی  وای خدای من چیزی میمونه برا خودتون؟ حقوقتون خوبه؟

فعلا تازه مغازه اجاره کردیم بدهکارم هستیم 

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤
منیریه

خدا از صاحب خونه ی بد و بی انصاف نگذره به حق علی,مام اومده 800میگه باید بزارین رو اجاره از ۵۰درصدم بیشتر,خدایا چرا پول رو پول میره بدبختا بدبخت تر میشن,خونه هاشون پنج برابر شده قیمتش رو اجاره ها هم خداتومن میزارن,اصلا هم نمیگن تو این کرونا ادم کجا آواره بشه,خدا از صاحب خونمون نگذره,فقط ادعای انسان خوب بودن میکنه,نمیدونه دیگه با پولاش چکار کنه اما یک ذره رحم تو دلش نیست

اره  گناه دارن بابای منم همینجوریه میگه مثل بچه هامن

خدا عمرشون بده کاش همه اینجوری بودن😞

فعلا تازه مغازه اجاره کردیم بدهکارم هستیم 

عزیزم انشالله مغازتون‌پر رزق وروزی باشه امید بخدا 

چه میشود کرد 

ما این ماه وماه بعد حساب کردیم قسطارو بدیم پول نون هم نداریم

نمیدونم باید چیکار کنیم کمرمون شکست 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
عزیزم انشالله مغازتون‌پر رزق وروزی باشه امید بخدا  چه میشود کرد  ما این ماه وماه بعد حسا ...

خدا به هممون نگاه کنه و کمکمون کنه 

عزیزم انشالله مغازتون‌پر رزق وروزی باشه امید بخدا  چه میشود کرد  ما این ماه وماه بعد حسا ...

الهههی خدا روزی رسونه ناامیدنباش عزیزم سوره واقعه رو زیادبخون