2777
2789
عنوان

اگر هدیه گل بگیرین...؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 76 پست
نه یه هفته دوهفته تو گلدون میمونه خودش خشک میشه اخه اولش یکی دو تا گله بعد چند سال بگذره کلی میشه ...

حالا واسه من چون هنوز خیلی نشده ذوق دارم همشو نگه دارم😂

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کمد آویزون کنم خوبه؟؟ باید تاریک تاریک باشه؟؟

آره با کش یا نخ کاموا آویزون کن از میله که لباساتو آویزون میکنی من خودم اینجوری آویزون کردم. نه ولی خب تو جای تاریک بهتر خشک میشه همون کمد خوبه 

حالا واسه من چون هنوز خیلی نشده ذوق دارم همشو نگه دارم😂

منم اولیاشو کامل خشک کردم تو کشوم گذاشتم

حدوو ۲۰ تا بود

بعد دیگه دیدم هم میریزه خرد میشه هم زیاد شدن

همشونو این کارو کردم

الان یه سبد دارم😊

اسپری چی؟

گل فروشی ها دارن 

بعد واسه گل سازی گل چینی یع اسپری براق کننده میزنن من اونو استفاده کردم 

اینبار نداشتم تافت مو زدم دیدم همون کار کرد

خوببش اینه اسپری بزنی گل زیاد جمع نمیشه شکل خودشو حفظ میکنه

آخه ما قرار بود بریم بیرون کلی کار داشتیم.بعد اقا با دوستش رفته تفنگ بادی بخرن برا دوستش

پس حق داشتی عزیزم..

با همون تفنگ بادی با تیرش میکردی😂✋

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
اویزان کن جایی سایه خشک شه اگه داری اسپری براق کننده بزن که خیلی خوب میمونه من تقریبا نیمه خشک شد ...

اسپری ندارم متاسفانه..حالا همینجوری تو کمد آویزونش کردم با نخ تا خشک شه

تو اتاق خودم میشه آویزونش کنم؟ مثلا کمدی ک شیشه ای باشه تا تاریک تاریک نباشه

آره میشه 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

در هر صورت زیباییشو از دس میده . میگن اسپره کنین برعکس اویزون کنین چن وقت تا خشک شه . من اسپره نداشتم برعکس اویزون کروم خشک شد . بد نبود خوب بود ولی زیبایی رو حتما از دس میده . 2 سال پیش این کارو کردم و هنوز دارمش گل رو