2777
2789
عنوان

اگر هدیه گل بگیرین...؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 76 پست
اخه قبلا این کارو کردم گلم پرپر شد😢

حتما میخوای شاخه شو هم نگه داری؟

ببین این گلبرگارو میبینی این گلبرگای اول گلیه که از هشقم گرفتم مربوط به سال ۹۶ عه😍😍سه ساله که خشکش کردم و تو این جعبه نگهش داشتم اون روبان سفیدم به شاخش بود اونم نگه داشتم و خیلی برام عزیزه

اگه نتونستی با شاخه نگهش داری حتما گلبرگاشو جدا کن و نگه دار

💏"You & me 💕make a wonderful "We
من با ی نخ میندم ک گلبرگا ولو نشن میذارم تو میز اتاقم هم ازش لذت میبرم هم مرتب خشک میشه دیگه سر و ...

گلبرگاشو با نخ میبندی؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میخوای شاخه شو هم نگه داری؟ ببین این گلبرگارو میبینی این گلبرگای اول گلیه که از هشقم گرفتم مرب ...

گله من اینه عزیزم..با شاخه قشنگتره اخه

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
گذاشته بود پشت در روش نشده بود بده بهم خخخ پسر آورد گفت این از کجا اومده دیدم گلش خیلی خوشگل بود شوه ...

کلا هدیه گرفتن خیلی حس خوبی داره😍

من وقتی خشک میشه قسمت گوش رو با قیچی از ساقه جدا میکنم بعد یه سبد دارم میذارم اون تو اما اگه دست ...

آویزون میکنی تا خشک شه؟؟ ساقشم قشنگه اخه

[QUOTE=142531152]عه منم امشب گل گرفتم.. چرا دعوا؟؟ مگه برای آشتی برات گل نگرفت ک انداختی؟؟[/QUOTقرار بود بریم جایی نیومد با دوستش تا هشت شب بیرون بود بعد که اومد گل اورده بود منم حرصم گرفت پرتش کردم سطل آشغال

[QUOTE=142531152]عه منم امشب گل گرفتم.. چرا دعوا؟؟ مگه برای آشتی برات گل نگرفت ک انداختی؟؟[/QUOTقرار ...

عههه..اینم همینطور..بیرون بود تا هشت و نیم بعد اومد پیشم بهم گل داد ولی من چرا ذوق کردم پس؟؟😅

آویزون میکنی تا خشک شه؟؟ ساقشم قشنگه اخه

نه یه هفته دوهفته تو گلدون میمونه خودش خشک میشه

اخه اولش یکی دو تا گله

بعد چند سال بگذره کلی میشه

من دیدم غنچشو نگه دارم بهتره جای کمتری میگیره

همشونو نگه داشتم تا الان

آره بپیچ تو روزنامه مدل قیفی که گلبرگاش فشار نیاد بهشون. بعد سروته آویزون کن از جای تاریک. خشک میشه ...

تو کمد آویزون کنم خوبه؟؟ باید تاریک تاریک باشه؟؟