2777
2789
عنوان

اگر هدیه گل بگیرین...؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 76 پست

من قبلا خیلی خشک میکردم ،برعکس آویزون میکردم توی جای تاریک مثل داخل کابینت بعد که کاملا خشک میشد بهش اسپری کیلر میزدم براق می موند.

بعد از اون شنیدم و خوندم که از لحاظ فنگ شویی نگهداری گل خشک شده خوب نیست و دیگه هیچ گلی خشک نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عشقم گل میگیرم معمولا  همه رو نگه داشتم خشک شدن گلبرگاشو که خشک شده جدا کردم ریختم تو یه جع ...

منم امروز ازش گل هدیه گرفتم..

ولی میخوام با شاخه خشک کنم نگه دارم ولی بلد نیستم و همش خراب میشه😞

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
چجودی نگه میداری عزیزم؟؟ من هیچوقت نتونستم..همشو خراب کردم ولی این یکی برام خیلی مهمه میخوام نگه دار ...

برعکس آویزونش کن تا خشک بشه بعدا یه تنگ شیشه ای بلند بخر همه گل خشکاتو بزار توش

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
من قبلا خیلی خشک میکردم ،برعکس آویزون میکردم توی جای تاریک مثل داخل کابینت بعد که کاملا خشک میشد بهش ...

از چه لحاظ عزیزم؟؟

حیفه آخه..کلی زحمت کشیده برام خریده خوشحالم کنه..میخوام نگهش دارم..خشکش کنم بعدا ببینه ذوق میکنه

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
منم امروز ازش گل هدیه گرفتم.. ولی میخوام با شاخه خشک کنم نگه دارم ولی بلد نیستم و همش خراب میشه😞

عزیزم یه نخ به شاخه اش ببند از یه جای تاریک برعکس اویزوون کن خشک میشه

💏"You & me 💕make a wonderful "We
برعکس آویزونش کن تا خشک بشه بعدا یه تنگ شیشه ای بلند بخر همه گل خشکاتو بزار توش

میتونم به دیوار اتاقمم وصلش کنم بعد خشک شدن؟

میتونم به دیوار اتاقمم وصلش کنم بعد خشک شدن؟

آره عزیزم فقط بزار چند روز برعکس باشه کاملا خشک بشه

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
اویزونش کن از کمدی جایی که تاریکه خشک میشه

تاریک باشه رنگش تیره میشه 

من برعکس گذاشتم ی جای سایه دار که جلو آفتاب نباشه و تاریک و نم دارهم نبود قشنگ خشک شد

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
عزیزم یه نخ به شاخه اش ببند از یه جای تاریک برعکس اویزوون کن خشک میشه

اخه قبلا این کارو کردم گلم پرپر شد😢

تاریک باشه رنگش تیره میشه  من برعکس گذاشتم ی جای سایه دار که جلو آفتاب نباشه و تاریک و نم داره ...

عه نمیدونستم مرسی که گفتی من یه دسته گل دارم برا خواستگاریم ولی باس بندازمش بیرون که دیه نبینمش😑

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
تاریک باشه رنگش تیره میشه  من برعکس گذاشتم ی جای سایه دار که جلو آفتاب نباشه و تاریک و نم داره ...

تو اتاق خودم میشه آویزونش کنم؟

مثلا کمدی ک شیشه ای باشه تا تاریک تاریک نباشه

عه نمیدونستم مرسی که گفتی من یه دسته گل دارم برا خواستگاریم ولی باس بندازمش بیرون که دیه نبینمش😑

چرا بندازیش عزیزم؟؟ حیفه اخه