2777
2789
عنوان

ورم کلیه جنین

20072 بازدید | 64 پست

سلام کسی بوده تو 18هفته بگن کلیه جنین ورم داره ؟ خانوما بچم پسره و ورم کلیه داره هر دو تاش تو ۲۳ هفته دوباره رفتم باز گفتن ورم داره یکیش ۷ و یکی ۶ دارم از دلهره میمیرم کسی بوده بعد دنیا اومدنش رفع شده باشه؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
غ
1
50%

منم بچم دختره و پیلکتازی خفیف 5 رؤیت شده تو کلیه  راستش... دکترم گف کار خاصی نمیشه کرد جز اینکه صبر کنی ب دنیا بیاد اونوقت درمان کنی

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=143302042]منم بچم‌پسره دکتر گفت هیدرونفروز خفیف دو کلیه داره سونو ۲۵ هفته بده  نمیدونم مشکل خاصی هست یا ...[/QUOTE ‌‌

سلام برا شما تو چند هفتگی گفتن؟ اندازش چقدر بود؟

[QUOTE=143302042]منم بچم‌پسره دکتر گفت هیدرونفروز خفیف دو کلیه داره سونو ۲۵ هفته بده  نمیدونم م ...

من ۱۹ هفتگی گفتن خیلی خفیف هست اصلا اندازشو نگفتن

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
تو 18 هفته به شما گفتن چنده؟ 

برا من ۳.۹ بود ۲۳ هفته رفتم دوباره شده بود یکیش ۶ و یکیش ۷ دارم از نگرانی میمیرم اونقدر استرس دارم ک فشارمم رفته بالا،دکتر برا شما چی گفت

استرس نده به خودت این حالتیه که خب چون بچه بزرگ میشه اندازه ورمش هم بیشتر میشه درکت میکنم من هم تو شرایط تو هستم و نگرانم اما چه میشه کرد... من باید دوباره 5 مرداد برم سونو وضعیتش رو چک کنم... توکل به خدا

استرس نده به خودت عزیزم این مشکل چیزیه که حل میشه خداروشکر فقط هم من و تو نیستیم من الان اطراف خودم سه نفر دیگه از دوستام هستن که بچشون این حالت رو داره فکرای الکی نکن عزیزم بعضی چیزا دست من و تو نیس

یکی از دوستام بچش دختره به 38 میلی و 40 میلی رسید اما الان بچش بدنیا ادمده و پیگیر درمانشه... ان شالله واسه مام خدا کمک میکنه و اولا رفع میشه تا اخر بارداری مون اگه هم نشه ان شالله بعد بارداری با دارویی چیزی رفع میشه

یکی از دوستام بچش دختره به 38 میلی و 40 میلی رسید اما الان بچش بدنیا ادمده و پیگیر درمانشه... ان شال ...

خدا کنه تا آخر بارداری رفع بشه امیدم فقط به خداست ،من با همسرم فامیلیم بیشتر نگرانیم برا اونه نکنه خدا نکرده مشکل دیگه ای داشته باشه همش فکرای بد میکنم،شما بچه اولتونم این مشکلو داشت؟