2777
2789

سلام من هرکار کردم ازم تست نگرفتن

چکار کنم؟علائم هم دارم حالمم خوب نبود الان بهترم

اما تست نمیگیرن پارتی بازیه اینجا

من از روز چهارشنبه چشم هام درد میکرد و نمیتونستم بالا رو نگاه کنم اشک میداد کاسه چشمم درد داشت

ضربان قلبم رفت بالا و فشارم۱۰روی۶بود

قسمت بالا پیشونی سرم درد کمی داشت ولی آزار میداد

حس میکردم توی سرم موج مکزیکی رد میشه و مغزم پوچ شده

رفته بیمارستان برام سرم زدن گفتن میگرن

بعد اومدم خونه بهتر بودم تا فرداش دوباره سرم گیج میرفت و سمت راست سرم درد گرفته بود

فک کردم گوشمه عفونت داره

خوابیدم فردا صبح نتونستم از جام بلند شم از بیحالی و حس خستگی شدید

باز خوابیدم تو خواب لزر داشتم هیچکی پیشم نبود ک حتی دارو بهم بده فقط بیدار شدم ی ماسک زدم آب و سفکسیم خوردم خوابیدم البته ی ذره گلوم درد داشت کم کم

نمیتونستم سرپا بمونم

شب ی سوپ برام آوردن خوردم و دوباره خوابیدم

فردا بازم خوابم اومد ولی بیدار شدم رفتم دکتر گف کرونا داری 

باید تست بدی و دارو نوشت دکتر عمومی

رفتم تست بدم گفتن ظهر بیا ظهر رفتم گفتن شما نیاز ب تست نداری و علائم خاصی نداری 

حتی باور نداشتن ک بیحالم و بزور اون راه رو رفته بودم

خلاصه اومدم خونه دست خالی

الان دارم آزیترو میخورم و زینک و ویتامین c

راستی بعد هر وعده ک غذا میخورم اسهال هم دارم

دلم یکم پیچ میزنه

بخور میگیرم 

دمنوش میخورم و غذا اما اشتها ندارم مث قبلا

شما چکار میکنید؟

من چجوری تست بدم؟چکار کنم پارتی ندارم؟

یه چیز جالب بگم اصلا سینم چرک نداره و کیپ نیست خدارو شکر 

اما کمی ابریزش بینی دارم خیلی کم

سرفه خشک هم دارم اما کم 

امروز حالم بهتر بود خیلی 

ومیتونم راه برم خسته نشم 

خدای مهربون مرسی که پناهمی

بله احتمالا کروناست

اما منم ازم تست نگرفتند

فکر میکن از کسایی میگیرند که علائمشون خیلی شدید باشه

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
بله احتمالا کروناست اما منم ازم تست نگرفتند فکر میکن از کسایی میگیرند که علائمشون خیلی شدید باشه

اخه من جنازه بودم وقتی رفتم تست بدم بخدا حتی نمیتونستم با دکتر صحبت کنم اما گفت نه آشناهای خودسونو فرستاد برای تست

جون دعوا کردن نداشتم وگرنه میگرفتم حتما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه کدوم شهرید ؟

انشاالله که کرونا نباشه کرونا با سی تی ریه هم مشخص میشه  تو شهر ما هم   مرکز بهداشت رایگان تست میگیره هرکی بره ازش میگیرن با اینکه وضعیت مون قرمزه 

آزمایشگاه های خصوصی هم هزینه اش رو بدی  تست رو انجام میدن

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
مگه کدوم شهرید ؟ انشاالله که کرونا نباشه کرونا با سی تی ریه هم مشخص میشه  تو شهر ما هم میتونی ...

من خرم اباد لرستان.اینجا پرسیدم آزاد انجام نمیدن .دکتر برام سیتی ننوشت گف حالت بدتر شد مینویسم تست بدی بهتره

من خرم اباد لرستان.اینجا پرسیدم آزاد انجام نمیدن .دکتر برام سیتی ننوشت گف حالت بدتر شد مینویسم تست ب ...

رفتی پیشه کدوم دکتر؟یا بیمارستان؟اسم دکتر؟انشاالله ک چیزی نیست و زودتر خوب شی‌

شوهر منم تب و لرز داشت دوروزپیش با سرفه خشک و بدن درد تب و لرزو بدن دردش خوب شد اما هنوز سرفه میکنه فعلا تو اتاق دراز کشیده و دیروز تست داد مشکوک به کروناس الان فقط سرفه خشک میکنه هر دقیقه بیست دقیقه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

من بعد سه روز تب و لرز  بدن درد شدید و احساس درد تو قفسه سینه داشتم احساس میکردم با تریلی از روم رد شدن 

منم دکتر روز اول که تب داشتم  دکتر تشخیص نداد گفت سرما خوردگیه ولی من مردم و زنده شدم 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
رفتی پیشه کدوم دکتر؟یا بیمارستان؟اسم دکتر؟انشاالله ک چیزی نیست و زودتر خوب شی‌

من مطب رفتم اول دکتر عمومی

ایشون منو ویزیت کرد دارو نوشت و گف برو تست بده مرکز بهداشت

من بعد سه روز تب و لرز  بدن درد شدید و احساس درد تو قفسه سینه داشتم احساس میکردم با تریلی از رو ...

مطب رفتم گفت کرونا ولی مرکز بهداشت گفت نه برو بمیر بعدا بیا😁

من مطب رفتم اول دکتر عمومی ایشون منو ویزیت کرد دارو نوشت و گف برو تست بده مرکز بهداشت

برو یه ازمایشگاه خصوصی درخواست تست بده

درسته گرونه هزینش ,اما برای نجات جونت اینکارو بکن

مرکز بهداشت جزام رفتم دکتر کرموند مطب

آها.فک کنم شنیدم طرفای گلدشت رایگان انجام میده مرکز بهداشت.حالا اگه آشنا داری سوال کن بعد برو انجام بده.منم در این حد شنیدم.

شوهر منم تب و لرز داشت دوروزپیش با سرفه خشک و بدن درد تب و لرزو بدن دردش خوب شد اما هنوز سرفه میکنه ...

خوبه تست میدی خیالت راحته ولی من چی؟!

دارو بده بهش برا سرفه هم بمن شربت دادن