2777
2789
عنوان

چرا انقدر پز میدید؟😅

3958 بازدید | 90 پست

سلام بزرگواران حالتون چطوره؟ امیدوارم همیشه عالی باشید و امروزم تا به اینجا براتون روز خوبی بوده باشه❤

یه کاربری درباره ماشین پی‌کی تاپیک زد یه‌سریا گفتن 

روت میشه سوار باشی؟

ماشین نداشتن بهتر از اینه

من روم نمیشه سوار بشم

و از این‌جور حرفا

عزیزان هرکس فرق خوب و بد و بدتر رو میفهمه ولی وقتی طرف مقابلتون بودجه‌اش n مقداره لطف کنید برای دقایقی از زندگی و ایده‌های لاکچریتون فاصله بگیرید و راهنماییش کنید

یادمه سال ۸۶ دانشجو که بودم بیشتر دوستام پراید و رنو و آردی داشتن و این هم جایزه کنکور بود و والدین خریده بودن  و کمتر کسی توی دانشگاه ماشین مدل بالا داشت خودمم که  سال اول ماشین نداشتم مامان و بابام هم اکثر اوقات که من می‌خواستم برم بیرون خودشون ماشینشون رو لازم داشتن 

ماشین قبلی مامانم پاترول بود و نفروخته بودش منم اون رو میبردم و اصلاً هم خجالت نمی‌‌کشیدم ، از یه‌جایی کنارش گذاشتم چون  دیگه هزینه‌هاش زیاد شده بود یه تایمی هم ۴۰۵ داشتم و گذشت تا یه سراتو دسته دوم خریدم و  تازه امسال بعد از چندین سال تازه به فکر افتادم ماشینم رو عوض کنم و قطعاً باز هم ماشین خفنی نخواهم خرید

یادمه همین یکی دو سال پیش برای پروژمون قرار بود سرامیک بیارن و نمی‌آوردن با یه بنده‌خدایی رفتیم اونجا گفتن ما بار زدیم راننده نیست بیارتش ، منم گفتم بسیار خب خودم میبرمش و اون کسی که همراهم امده بود بعد از یک‌ربع خندیدن گفت مطمئنی میتونی؟

گفتم آره گفت تصور کردن تو پشت وانت خیلی خنده‌داره.

ولی من بردمش و توی راه هم خجالت زده نبودم  

و هیچ‌وقت چه زمانی که دانشجو بودم چه زمانی که شاغل بودم وقتی یه‌دوست یا یه آشنا قرار بود بیاد دنبالم هرچقدر هم که ماشینش به قول بعضی از دوستان داغون بود نمی‌گفتم نه فلانی با این ماشین نیا در خونه‌ی من یا اگر می‌خوای بیای دنبالم برو ۱۰تا کوچه اون طرف‌تر پارک کن چون له نشدن غرور اون فرد برای من خیلی مهم‌تر از مدل ماشینش بود 

یا معمولاً وقتی برای قرارداد های کاری می‌‌ریم یه عده فکر می‌کنن هرچقدر ساعت و موبایل و ماشینشون گرون تر باشه اثر مثبت داره😅 حتی از همکارا هستن که از مادر و پدر و دوست و شوهر و .....ماشین مدل بالاتر از ماشین خودشون  قرض میکنن که باکلاس باشن

ولی من حتی یک‌بار هم نه از اعضای خانوادم نه از همسرم نه از دوستام ماشین قرض نکردم که برم جایی کلاس بذارم

(اگر ماشینشون رو گرفتم برای زوج و فرد بوده معمولاً)

من معتقدم چیزی که باید برای طرف مقابلم ارزش داشته باشه شخصیت من هست نه ماشین  و ساعت و  لباس مارک 

خلاصه بیاید بخاطر مسائل مالی برای هم قیافه نگیریم

از چیزهایی که نداریم خجالت نکشیم 

و کسی رو بخاطر نداشته‌هاش تحقیر نکنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یه تاپیکم قیمت خلال بادوم پرسیدم یکی عقده ای برام نوشت فقیر بدبخت من ماشینم به کل زندگی تو می ...

میگفتی توی بدبخت فقر ادب وشعور داری حیف اون خلالایی که بره تو حلق تو😂

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ