2777
2789
عنوان

کیکی که شوهرم به مناسبت روز دختر آورد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 71 پست
چقدددد قالیت خوشگله😍😍😍از کجا خریدی چند خریدی خیلی پسندم شد

فدات عزیزم . یه سال پیش خریدم حول و هوش 4 تومن شد . 6 متری هستن . از فکر کنم تالار فرش بود . اسلامشهر

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت شوهرت قناده داری آرزوی ما رو زنرگی میکنی😆 انشاءالله همیشه خوشبخت باشن در کنار هم

مرسی گلم فداتشم همچنین . آره انقد دیگه کیک و شیرین آورده ک برام عادی شده 😁

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

فرش من تو خونت چی میخواد هاااااااا؟؟؟😂😂

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

به به چ خوشمل،مبارکه روز همگی دخترای گل گبارک.

همه از جنس دختریم دیگه یا متاهل یا مجرد.😊🥰

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

دستش دردنکنه

نوش جانتون

⁦❤️⁩⁦❤️⁩

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
امروز ی اقایی روزمو تبریک گفت منم اصن نمیدونستم چیه قضیه گفتم همچنین!!     مبارکه عزیزم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂💁‍♂🤦‍♀️

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...
امروز ی اقایی روزمو تبریک گفت منم اصن نمیدونستم چیه قضیه گفتم همچنین!!     مبارکه عزیزم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

زخمم کاریه...💔  هی تیر ایکشه...    بریت و گل بگیت...💫 ای دل نخشه...💔 خدا بارون بزه...☁ ای زخمه بشور... خدا یا مرحمی... سی دلم بجو...  خدا حالم بیه...💔 مه نونی چمه...  یار کرده ولم...💔 سر تا پام غمه...   خدایا تو چته...✌ مه بی مو بدی...😣 یه تیرناحقی...💘 و قلب مو زدی...💔😔
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂💁‍♂🤦‍♀️

فروشنده بود🤣🤣🤣🤣

منم فک کردم چ خبره🤣🤣گرخید فک کرد شوخی میکنم

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته