2777
2789
عنوان

کیکی که شوهرم به مناسبت روز دختر آورد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم درست میکنم☺بیزحمت میپرسی ازشون چرا خامه مخصوص قنادیو ۶ دقیقه هم میزنم تبدیل به شیر میشع چکه چکه ...

مرسی گلم . پرسیدم میگه باید زیاد هم بزنی . اولش شل میشه بعد کم کم جمع میشه . حداقل ده دقیقه هم بزن .

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
عالی مبارکه  بله تو هم دختری دیگه  دختر بدنیا اومدی 💕  دختر بودن ک به اون نیس&nbs ...

فداتشم گلم ممنووون همچنین روز شما هم مبارک مهربون 😉😘

مرسی گلم . پرسیدم میگه باید زیاد هم بزنی . اولش شل میشه بعد کم کم جمع میشه . حداقل ده دقیقه هم بزن .

ممنون عزیزم❤

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
اخه شوخی ندارم باهاش ک😂😂😂همبشه سنگین رنگین میرم خرید میام🤣🤣

لابد فکر کردی داری شوخی میکنی که نخ بدی 😂😂😂 هوچچچچ چقد قند تو دلش آب شده با اون هیکلش 😂😂😂😂

لابد فکر کردی داری شوخی میکنی که نخ بدی 😂😂😂 هوچچچچ چقد قند تو دلش آب شده با اون هیکلش 😂😂😂😂

طفلک🤣🤣🤣کوگولیم هست زشت شد

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
مبارک باشه ولی موندم ماایرانیا چرا همیشه ی روز زودتر مناسبتا رو جلو میاریم

مرسی عزیزم. نمیدونم واقعا چرا ؟ شاید میترسیم از غافله عقب بمونیم😁😁

به به چ خوشمل،مبارکه روز همگی دخترای گل گبارک. همه از جنس دختریم دیگه یا متاهل یا مجرد.😊🥰

فداتشم همچنین مهربون 😍 دقیقا درسته 👍👍👍