2777
2789
عنوان

پیپی روشن بچه ۲ ساله

472 بازدید | 20 پست

من شنیدم پی پی سفید خوب نیس ولی الان دوروزه پیپی دخترم روشنه ینی زرده ببخشید توضیح میدم اگه کرونا نبود صبح می‌بردم دکتر ولی الان فقط میتونم نگران باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت هست علتش  نمی‌دونم😭 باید آنتی بیوتیک بده دکتر

پس ببر دکتر بااینکه سخته ولی چاره نیست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
شیر زیاد میخوره رنگش روشن میشه سردی بخوره؟؟

شیررر خیلی سرده خو 

رنگ روشن که اشکال نداره به سفیدی بزنه خوب نیس رنگ روشن و بعد قهوه ای که خوبه 

شک نکنید یه چیز جدید خورده 

شیررر خیلی سرده خو  رنگ روشن که اشکال نداره به سفیدی بزنه خوب نیس رنگ روشن و بعد قهوه ای که خو ...

جدید که نه عزیزم ولی شیر خیلی بیشتر از قبل خورده مثلا شب قبلش که فرداش اینجوری شد سه شیشه شیر خورده بود 

چربم هست پیپیش 

خدا کمک کنه ببرم دکتر خیلی استرس زاهست شرایط دکتر رفتن و اینا

جدید که نه عزیزم ولی شیر خیلی بیشتر از قبل خورده مثلا شب قبلش که فرداش اینجوری شد سه شیشه شیر خورده ...

یعنی شیر پاستوریزه خورده .

پس شک نکن از همونه 

عرق تعنا و چا ی و نبات بده تا فرداصبر کن 

یعنی شیر پاستوریزه خورده . پس شک نکن از همونه  عرق تعنا و چا ی و نبات بده تا فرداصبر کن

آره پاستوریزه از وقتی پاستوریزه دادم چرب شده ولی سفید نشده بود الان زیاد خورده بود 

پس شیر خشک بگیرم دوباره ببینم خوب میشه باشه عزیزم نبات میدم انشاالله تا فردا خوب بشه مرسی آرامش دادی بهم و استرس ندادی🥰

آره پاستوریزه از وقتی پاستوریزه دادم چرب شده ولی سفید نشده بود الان زیاد خورده بود  پس شیر خشک ...

اخه من یه پسز 6ساله و یه یک ساله دارم . 

خخخ منم کنجکاویم زیادی. در رنگ و بو جیش و... 

خخخ

حتی الانم پسرم بزرگ شده ازش میپرسم خخخخ

شیر بهش میخوای بدی یکم زنحبیل بریز .یا نبات مخصوصا اگه بچتون سفید پوسته خوب نیس سردیجات از الان عادت کتید مصلحشو بهش بدید .

من یا نبات میندازم به این کوجلو هم جدیدا چند بار شیر پاستوریزه دادم تو ش پودر ماسالا ریختم خوش طعم میکنه شیر و سردیش میگیره . 

اخه ماسالا خیلی گرمه