2777
2789
عنوان

شما سالی چن تا مانتو شلوار و...میخرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چسب بزنی اونجارو البت من کلا دیگه پیشونیمو نمیدازم چون به اون صورت نداره فقط لپ و بالای لب و چو ...

چسب بزنی که وقتی بخوای بکنی بدبختی😐چه چسبی میزنی؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
اگه نمیریزید سرم و نمیگید پز زیر پوستی و توهم ۲ سال و ۳ ماهه ازدواج کردم ۳۲ تا مانتو گرفتم ۷ تا شلوا ...

خداروشکر خیلی خوبه شوهر خسیس نباشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اگه نمیریزید سرم و نمیگید پز زیر پوستی و توهم ۲ سال و ۳ ماهه ازدواج کردم ۳۲ تا مانتو گرفتم ۷ تا شلوا ...

شما چقد  شبیه خواهرشوهرمی ولی ایشون تو 8ماه اینقد گرفان یسالم نشده باردارشده خخخ 

من برا عید برا اینکه هزینه بالا نره به جا آماده خریدن میدوزم. دو تا برا عید میدوزم. بقیه مانتوهای در ...

پارچه قیمت مناسب از کجا بگیرم؟

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
چسب شیشه ای که واسه جلد کردن کتاب استفاده میشه خیلی چسبندگی نداره اونا

اهان ممنون❤

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
خب وقتی مرد خسیس باشه چیکارکنیم.من شوهرم خیلی غر میزنه تا پول بده

اونو نمیدونم ولی بنظرم نرد خسیس وجود نداره باید زن از همون اولش خرج کن باشه ک مرد عادت کنه جیبش ب این مدلی مثلا خواهر شوهرمن تو نانزدی پوست مسره رو کند ازبس خرج میکرد 

پارچه قیمت مناسب از کجا بگیرم؟

من شهرستانم عزیزم اما کلا آدم بگرده پیدا میکنه. من تو شهر خودمون یه جا پیدا کردم خوب میداد قیمت هاشو. حالا شما هم باید ببینی جایی که هستین شرایطش چطوریه.

کلا گرون هم باشه پارچه باز بهتر میافته. مثلا من با کرپ مانتو مجلسی دوختم برا عید شاید حدود 300 شده باشه ولی همین مانتو با این جنس رو دیدم داشتن 1 میلیون یا اون مزونا که با انصاف تر بودن، 600 _700 تومن...

البته این مانتو مجلسی بود انقدر خرج شد که اونم سالی یه باره. مانتوهای عادی که خیلی ارزون تر در میاد. 👌🏻 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

کاش پس اندازمیکردی یاطلامیخریدی بقیشم به اندازه میخریدی اخه مانتوقسطی

خلایق هر چه لایق👌
کاش پس اندازمیکردی یاطلامیخریدی بقیشم به اندازه میخریدی اخه مانتوقسطی

اره دیگه دیوونم 

ماشالله خواهرم انقددددد وضعشون خوبه عقل دارن منم فقط ولخرجی

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤