2777
2789
عنوان

شما سالی چن تا مانتو شلوار و...میخرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 59 پست

اگه نمیریزید سرم و نمیگید پز زیر پوستی و توهم ۲ سال و ۳ ماهه ازدواج کردم ۳۲ تا مانتو گرفتم ۷ تا شلوار و ۱۹ تا شال ولی بعد از ی نصیحت طولانی از طرف مادر خواهرم دیگه میخوام با برنامه ریزی خرج کنم خیلی ولخرج و بد شدم😭😭😭

خیلی از مانتوهامو اصلاا نپوشیدم باردارم شدم دیگه هیچ!!

ی مغازه تو بازارچه هست جنسای خارجی و تک ولی گران میاره بیشتر ازون قسطی میاوردم

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

آرایشگاه دو سه ماه یک بار. 

لباس شاید هر فصل یه دست باشه. 

در حدی که نیاز دارم، گمونم متعادل هستم. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیریزید سرم و نمیگید پز زیر پوستی و توهم ۲ سال و ۳ ماهه ازدواج کردم ۳۲ تا مانتو گرفتم ۷ تا شلوا ...

دارندگی و برازندگی

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
نه بابا خیلی سخت نیست فقط اوایل یه بار تاج ابرومو کچل کردم دیگه بعدش یاد گرفتم😂

منم از همین میترسم این دو تا شیویدیم که دارم بکنم😑😑😑

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

اگه بهم نگن پز میدی و توهم زدی🙄🙄 من چون شاغلم زیاد لباس میخرم ماهی یدونه حتی گاهی بیشتر مانتو میخرم لباس تو خونه هم ماهی ۲ ۳ دست کفش و کیف هم همینطور کلا عاشق خرید کردنم.آرایشگاه هم ماهی یک بار 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

من از بهمن که ارایشگاه نرفتم بخاطر کرونا

ولی قبلن ماهی یکبار اریشگاه ابرو گاهی واسه تنوع ژلیش ناخن

لباس سال یکبار خوب میخرم شیک که یکسال بشه استفاده کنم 

زمستانی پالتو دوسال تا سه سال استفاده میکنم ولی شال تنوع میدم

الکی بیرون برم چیزی ببینم نمیخرم هی انبار کنم

کلا دوست ندارم بی هدف بازار برم 

هفته یا ده روز یبار آرایشگاه میرم

تقریبا ماهی یکی دوتا مانتو میگیرم

لباس خونم تقریبا دوسه ماه یکبار چندتا باهم میگیرم 

شلوار بیرونی هم طول سال شاید۴تا بگیرم

البته کلا هروقت برم بیرون چیزی خوشم بیاد میگیرم  زمانبندی نداره واسم یا مثلا مراسم باشه بازم میگیرم

تا نیتونی خرج کن من کم خرجم ولی خانواده شوهرم سیک نگام میکنن و میگن زیاد پول خرج میکنه چهارساله ازدو ...

خب وقتی مرد خسیس باشه چیکارکنیم.من شوهرم خیلی غر میزنه تا پول بده

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
منم از همین میترسم این دو تا شیویدیم که دارم بکنم😑😑😑

باید چسب بزنی اونجارو البت من کلا دیگه پیشونیمو نمیدازم چون به اون صورت نداره فقط لپ و بالای لب و چونه امو میندازم

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵