راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
ناامیدنباش صبرکن فقط ایشالله به زودی نی نی دارمیشی .
یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺ Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak 🌞akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz 🤦♀ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیمخدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂
وااای الهی بمیرم..اخی چقدر بد.میدون خیلی سخته به کی بدهکارین؟سره چی؟وام بیارین
ب همهههه یهواینجور شد بقران باشوهرم تعجب میکنیمممم قبل ک حامله بودم بااون همه خرج و مخارج دکتر ب بقیه هم کمک میکردیممم.حالاااا.منظورم اینه پسرم خیلی روزیش خوب بود قربونش برم😔😔