2777
2789

لعنت به این ازدواج

تا عروسی کردمو پامو گذاشتم خونه این عوضی

شروع کرد به مخالفت با کارکردنم

قبل ازدواج موافق بود بعدش نه

همه کار کردم بزاره کار کنم ولی نذاشت

گفت اگه میخوای بری سر کار برو ولی طلاقتم بگیر..من دیگه خونه رات نمیدم

رفتم روستا خونه بابام

بابامم گفت منم خونه رات نمیدم اگه طلاقم بگیری من پشتت نیستم پشت شوهرت وایمیستم که هم مهریه نده  هم زن دوم بگیره

وقتی شوهرم اومد دنبالم به جای شرط و شروط گذاشتن براش ..جلوی اون سرم عربده کشید که غلط میکنی طلاق میگیری و بلند شد یه لگدم ازم کشید و گفت گمشو از خونه من بیرون

اومدم خونه خودم با نهایت حقارت..دیگه بدبختیام شروع شد

هروز ازم بچه میخواست

هرووووز دعوای بچه میکرد..میگفت یا بچه بیار یا گمشو از خونم بیرون..میرفتم خونه بابام ..اونم میگفت خب بچه بیار براش و حق نداری بیای خونم..یسال بین خونه خودمو پدرم ویلون و سرگردون بودم هیچ هنری نداشتم‌ رفتم خونه مردم برا نظافت قایمکی..خیلی اذیتم میکرردن..۲۰سالم بود دیگه

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی

یا مرد خونه بهم پشنهاد میداد..یا زن خونه تحقیرم میکرد..یا تهمت دزدی ..یا پولمو نمیدادن

نمیشد شکایتم کنم چون پدر و شوهرم میفمیدن

هرجا برا کار میرفتم بعد دو روز پیشنهادای بدشون شروع میشد

خیلی کارا کردم مستقل بشم قایمکی ولی نشد

اخر بچه اوردم..دوماه بعد زایمان همسرم بهم خیانت کرد..به روش نیوردم

رفتم خونه بابام.. بابام گفت تو ادم نبودی واسه همین یکی دیگه رو به تو ترجیح داده..بعد گفتن باشه طلاقم میخوای بگییری بگیر..ولی من دادگا ببر و دادگا بیار نیستم هیچ  پولیم برا خودتو بچت نمیدم  ..مامانمم میگفت من بچه نگه نمیدارم تو بری سرکار..بعد دیدم من با یه بچه تو روستا با این خانواده پاشدم برگشتم خونم و شاهد قرار رفتنای اون اشغال با اون ج.نده شدم..معجزه شد و‌ یه روز دیدم به زنه پیام دادو گفت تو برام تفریحی بی ارزشی..من زنم برام الویت داره

😭😭😭یساله داره میگزره و من هروز تشنه تر از دیروز برا مستقل‌شدن..نمیدونم چیکار کنم مستقل شم؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی چه فعل و انفعلاتی تو سر اکثر زنای نی نی سایت میگذره که زیر 25 ازدواج میکننچرا تو واقعیت من نمی ...

چی رو

نفهمیدم منظورت از کار کردن خونه تمیز کردن بود؟ اگه اوضاعش خوبه بشین خونت تا خرجتو بده استقلال و بزار برا بعد اونوقت میدونی بابات اینحوره چرا میری بشین خونت اول مشکل ازدواجتو‌ شوهرتو درست کن بعد گیر بده ب کار ، نهایتا کار تو خونه انجام بده الان مردابدشون نمیاد زنشون درامد داشته باشه ببین چرا مخالفه شوهرت

نفهمیدم منظورت از کار کردن خونه تمیز کردن بود؟ اگه اوضاعش خوبه بشین خونت تا خرجتو بده استقلال و بزار ...

میگه اگه درامد داشته باشی میری