در صورتی که من براش نوشتم خیلی بستگی به آدمش داره یه سری آدما ممکنه یه حرفی رو بی منظور یا مثلا به قول خودشون از سر شوخی بگن که به نظرم بهتره اون لحظه سکوت کرد یا مثلا همون لحظه رک به طرف بگی کارش اشتباس ولی یه سریا کلا بی تربیتن که اونا حقشونه همون لحظه جوابشونو بگیرن. حالا به نظرتون اشتباه میکنم یا درست میگم ؟
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
هرچی بیشترسکوت کنی هارترمیشن وبخودشون اجازه پیشروی بیشتر رو میدن پس جواب محکم و کوبنده و بجاوباحرمت تمام میتونه هم دلتواروم کنه هم طرفو سرجاش بشونه
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
نه به نظرم رو راست به طرف بگو خوشم نمیاد از اینکار اگه بیشعور باشه کلا نمیفهمه اگرم از سر نادونی گفت ...
فایده نداره
آدمی که مریضه و لحنش منظور دار هست و کاملا میشه تشخیص داد با آدمی که منظوری نداره و ظاهر حرفش غلط اندازه
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀