2777
2789

خیلی بهش وابستم و دوسش دارم

خوکچه هست

شرایط نگهداریشو ندارم چون دارم ازدواج میکنم و قراره سرکار برم زیادخونه نیستم بهش برسم

نزدیک ۴ساله که داریمش واسم واقعا سخته

الان عذاب وجدان دارم ومیترسم که کسی نتونه مثل من ازش نگهداری کنه و دوسش داشته باشه

حال روحیم ریخته بهم چن روز دیگم عقدمه

واقعا نمیدونم چیکارکنم

امروز از پیشم‌میره

این وابستگی رو من به ادما ندارم‌نمیدونم چراانقد دوسش دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چطوری دلت اومد😭

رفیق روزای تنهاییت بوده ❤️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

حیوون هم دل داره . من تو شرایطتت نیستم ولی پرنده خودمو که کوچیک بود پاش شکسته بود پیداش کردم تا اخر عمرم نگه میدارم ولی بابام مثل تو فکر میکنه میگه ازادش کن بره طبیعت و خودخواه نباشم.

حیوون هم دل داره . من تو شرایطتت نیستم ولی پرنده خودمو که کوچیک بود پاش شکسته بود پیداش کردم تا اخر ...

من فکر نمیکردم کی میخلم ازدواج کنم و کی میخام برم سرکار حتی نمیدونم کی میخام برم مسافرت پیشبینی شده نیست  واقعا 

اما بهترازاینه ک جلوی حودم چیزیش بشه یا بمیره