2777
2789
عنوان

شوهرم با زن سابقش چت میکنه احساس بدی دارم بیاین صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3267 بازدید | 55 پست
بچه ها مشاور خوب تهران سراغ دارید  احساس می کنم افسردگی شدید گرفتم  من هرگز نمیتونم به ج ...

زندگینامه منو بخون من دچارش شدم (منظورم جدایی مجدد هست) از صفحه 52 شروع میشه لینکشو میزارم پایین همین پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2023080/شکست-عشقی?postId=67424925

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگینامه منو بخون من دچارش شدم (منظورم جدایی مجدد هست) از صفحه 52 شروع میشه لینکشو میزارم پایین همی ...

سلام عزیزم داستان تو خوندم و حتی بعضی جاها گریه کردم

فرق من با شما اینه که من بچه دارم 

سلام عزیزم داستان تو خوندم و حتی بعضی جاها گریه کردم فرق من با شما اینه که من بچه دارم 

درسته خانومی منم اگه بچه داشتم برام خیلی سخت میشد ولی خدارو شکر توی عقد جدا شدم و الان از زندگیم راضی هستم همسرم هم از همسر سابقش بچه نداره و اصلا پیگیر همسر سابقش نیست تا جایی هم که من خبر دارم رفته خارج از کشور و ایران نیست....ولی همسر سابق من توی شهر خودمون هست و من بارها دیدمش

درسته خانومی منم اگه بچه داشتم برام خیلی سخت میشد ولی خدارو شکر توی عقد جدا شدم و الان از زندگیم راض ...

برام دعا کنید 

الان کلی گریه کردم 

منم کارمندم بارها بخودم گفتم ای کاش پای بچم می نشستم من که مستقل بودم

خب شوهرم بشدت پنهانکاری میکنه واسه من یه کلوچه سه تومنی زورش میاد بخره اونوقت تو جیبش فیش رستوران و ...

به نظر من ریشه خرابی پیش خودته البته ببخشید

خب وقتی بداخلاق باشی حتی بچه خودتم دوست نداره

شوهر خودمو مثال میزنم همیشه وقتی کج خلقی میکنم اونم کج خلقی میکنه میشه سگ

بعد میگه گولم بزن تو و همه زنا با زبون میتونن به راحتی افسار مردو بگیرن و دور دنیا دورش بزنن

خودش یادم داد

همه خوب و بد زندگی دستم گرفتم فقط با چرب زبونی و محبت کردن به شوهرم و خانوادش

حتی با این حال که عاشق مامانشه

ولی هیچوقت حرف مامانشو در اولویت حرف من قرار نمیده

به نظر من ریشه خرابی پیش خودته البته ببخشید خب وقتی بداخلاق باشی حتی بچه خودتم دوست نداره شوهر خود ...

ن گلم پیش من نبود ریشه خرابیاش آخرش فهمیدم یه خونه دو طبقه خریده میخاسته من ندونم اون فیش رستوران و اینام واسه پیمانکارش خرید میکرد ول کردم رفتم ب گوه خوردن افتاد برد نشونم داد خونشو مجبور شد ماهیانه واسم درنظر بگیره برعکس این مدت ک سگ محلش میکنم خیلی بهتر شده رود میاد خونه ب بچه محل میده نگهش میکنه من بخابم😲😲قبلا نگش نمیکرد دو ثانیه برم دستشویی ایشون محبت زیادی زده بود زیر دلش متاسفانه

اهاااا     خب خداروشکر حالا باهم خوبین حالا چرا نمیگف خونه خریده

جنس خرابش عییین باباشه اونم توقع داره خودش بشه عین بابای ظالمش منم عین ننش ولی کوررر خونده من عین مادرش تو سری خور نیستم 😉