2777
2789
عنوان

شوهرم با زن سابقش چت میکنه احساس بدی دارم بیاین صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3289 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اینم بگم شوهرم خیلی خیلی خوبه و مهربون 

و خیلی منو دوست داره منم خیلی دوستش دارم بهش خیلی وابسته ام اونم به من همین و میگه 

ولی احساس میکنم ذهنش پیش اوناست

چرا از بچت بگذری عزیزم. ببین شوهرت چطور بخاطر بچش از شما میخواد کوتاه بیای. از حق طبیعی بچت واسه هیچ ...

درسته منم همین کار و میکنم 

از این به بعد زود به زود میارمش خونه خودم

میدونید دخترم خیلی باباش و دوست داره بیاد پیش من ضربه روحی شدید میخوره چون شوهرم هیچ وقت اونو مثل بچه ی خودش نمیبینه

شوهرم طلاقش داده  بخاطر بداخلاقیش و اینکه به گفته ی خودش زنه دوست داشته همیشه گوش به فرمانش با ...

شوهرمنم همیشه میگه بداخلاقم و بهش گیر میدم الانم قهره دیشب نیومد خونه 😔😔

ناراحت نباش اگه میخواستش چهار سال وقت داشت در موردش فکر کنه و تجدید نظر کنه شما یه بار طلاق گرفتی دیگه این بار مواظب زندگیت باش و سر مسائل الکی زندگیتو بهم نزن 

این چیزا برا همه پیش میاد منم اوایل ازدواجمون از بس شوهرمو دوست داشتم بهش حساس شده بودم و شک میکردم ،دعوامون میشد ، ولی الان به اون روزام میخندم 

تو تا میتونی خودتو برای شوهرت زیبا و شیرین کن نذار براش تکراری بشی و تو رو با زن قبلی مقایسه کنی مردا زن های شاد رو هیچ وقت از دست نمیدن

دخترم دلتنگتم😭💔
ناراحت نباش اگه میخواستش چهار سال وقت داشت در موردش فکر کنه و تجدید نظر کنه شما یه بار طلاق گرفتی دی ...

ممنون عزیزم 

خیلی سعی میکنم 

بخدا روزی چند بار تو خلوت موقع ظرف شستن گریه میکنم 

ولی همیشه حفظ ظاهر میکنم 

خب نکن این کار و  من چوپ مظلومیت و سکوتم و میخورم و شما بر عکس

خب شوهرم بشدت پنهانکاری میکنه واسه من یه کلوچه سه تومنی زورش میاد بخره اونوقت تو جیبش فیش رستوران و فلان پیدا میکنم میپرسم اینا چیه میگه بتو چ میکم محبت کن صکس میکه خستم من چرب زبونی بلد نیستم همش تو قیافس خب این چ زندگی شد😔