2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا بیاید بگید واسه یبوست شدید بچه شش ماهه چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 22087 بازدید | 46 پست
خب ببر دکتر بگو اثر نکرد  داداش منم هر چی دکتر و دارو دادیم اثر نداشت  مامانم مجبوری شیا ...

اخه اونجوری شرطی میشه فقط با شیاف کار میکنه منم تا الان‌دوبار شیاف کردم کار کرده نکنم کار نمیکنه

دفه قبلم پنج روزشد دلم طاقت نیاورد با گوش پاک کن یه کوچولو وازلین بچه زدم به معقدش زود پی پی کرد

خوالانم این کاروکن...بچس گناه داره..یبوست بده

برام دعا کنید..دعای عاقبت بخیری برا من و عزیزانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفه قبلم پنج روزشد دلم طاقت نیاورد با گوش پاک کن یه کوچولو وازلین بچه زدم به معقدش زود پی پی کرد

اگه خیلی شدید ببرش دکتر حتما.جاری من پسرش یبوست داشت بهش نرسید الان یازده سالش شده روده هاش داغون شدن داره دوا درمون میکنه دکتر بش گفت ک یبوست باید از بچگی تحت نظر پزشک گوارش درمان بشه 

خواهر زاده من از روزی که به دنیا اومد اینجوری بود پدر مارو در اورد تا یاد گرفتیم نمیشه ام به بچه ن ...

اخه همه میگن خاکشیر 

بچه شیش ماهه که خاکشیر نمیتوونه بخوره همه چی رو میکس شده میخوره

اخه همه میگن خاکشیر  بچه شیش ماهه که خاکشیر نمیتوونه بخوره همه چی رو میکس شده میخوره

من گفتم گل محمدی😑🙄😁

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
اخه همه میگن خاکشیر  بچه شیش ماهه که خاکشیر نمیتوونه بخوره همه چی رو میکس شده میخوره

خاک شیر یه چیز پودریه عزیزم اصلا تو بدنش نمیمونه که

سریع دفع میشه

باید با کره قاطی کنی

یه بار که امتحان کنی خودت متوجه میشی

انقدر سریع جواب میده که خودتم خیالت از بابت بچه راحت میشه

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
هیچکدوم اثر نکرد

بهش شربت لاکتولوز بده البته فقط ۲.۵ سی سی، و نه بیشتر، این شربت اگه با دوز درست داده بشه هیچ ضرری نداره، بعدش بهش آب ولرم بده، ۲۰ دقیقه بعدش بچه رو بخوابون و باهاش بازی کن و پاهاش مثل حالت رکاب زدن دوچرخه بزن و واسش بخون دوچرخه دوچرخه، نی نیمون پاهاش میچرخه، هم از این بازی لذت میبره و هم بین نیم ساعت تا دوساعت بعدش شکمش نرم کار می کنه

صبح که نی نی بیدار میشه اول بهش یکم آب ولرم بده بنوشه و عادتش بده ، این عادت واسش می مونه و در بزرگسالی هم واسش فواید بسیاری داره

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒