2777
2789
عنوان

چ نوع شیر خشکی مقدار آهنش زیاده

473 بازدید | 11 پست

سلام خانوما...دوقلو دارم یه قلم به دلیل ترشح زیاد اسید معده کم تر شیرمو میخوره و مجبورم شیر خشک هم بدم بهش .اون یکی قلم که از شیر خودم تغذیه میشه موهاش نسبت ب این یکی بیشتره میخوام ببینم چ شیر خشکی آهن زیاد داره الان بهش سوپرامیل میدم درضمن چهارماهشونه

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

فک میکنم نان

آخه سنگینه چون کولیک هم داشت میگم شاید هضمش سخت باشه چون ی سری دادم بهش یبوست گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه سنگینه چون کولیک هم داشت میگم شاید هضمش سخت باشه چون ی سری دادم بهش یبوست گرفت

نان که بد خور هم هست ببلاک دکتر به دختر من داد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اپتامیل بده خیلی زود هضمه شیر خوبیه

همین سوپرامیل بهش میسازه میخوام بدونم کدوم شیرخشک مقدار آهنش زیاده

از نظر اهن فکر نمی کنم فرق کنن تمام شیرها مقادیرشون یکی هست بخصوص اهن. بعدم از ماه شش به می نی ها مکمل اهن میدن که اون خیلی موثرتره. دختر منم تا پنج ماهگی موهاش خیلی کم بود ولی یهو موهاش پر شد الان یکسال و چهارماهشه ماشالله این قدر پره که دوگوشی می بندم براش. خیلی پر پشته. اصلا فکر می کنم بلند شدن مو یه فرایندیه که یهو تو نوزاد رخ میده نگران اهنش نباشین

نان اچ آ بده یبوست نیاره

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
از نظر اهن فکر نمی کنم فرق کنن تمام شیرها مقادیرشون یکی هست بخصوص اهن. بعدم از ماه شش به می نی ها مک ...

ماشالا خداروشکر.دختر شمام شیرخشکی بود؟اگه آره چی مصرف میکرد