2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست؟چطوری درخواستمو ب شوهرم بگم که اصلا رد نکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 20 پست
فایده داره؟😐😔

اره من امتحان کردم ..

چون وقتی میای حرف بزنی انقدر میپرن وسط حرفت ک دیگه عصبی میشی بیشتر مکالمتون حالت کل کلی میشه ..

اما اگر بنویسی همه حرفاتو .. خیلی هم دوستانه و محترمانه درخواستتو حرف دلتو بگی .. خب مجبوره قبل حرف زدن تا تهش بخونه و فکر کنه رو حرفت

90 درصد نتیجه مثبته

ذهن باید جوری پرورش پیدا کنه که از احساسات قوی تر باشه

با شوهرت بشين منطقي حرف بزن بگو اگه كمك بابات كنه چيزي ازش كم نميشه و باعث افتخارو سربلندي تو ميشه.بگو دوست نداري پشتش حرف باشه كه تن پرور و مفت خوره كمي غيرت داشته باشه مطمئن باشه كمك كنه خودشم ي روزي پدر شوهر يا پدر زن ميشه اونوقت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من امتحان کردم .. چون وقتی میای حرف بزنی انقدر میپرن وسط حرفت ک دیگه عصبی میشی بیشتر مکالمتون ح ...

البته ادما باهم فرقم میکنن من خودم حتما باید رودر رو حرف بزنم تا از تغییرات چهرش بفهمم الان باید با چه زبونی مطرح کنم کلا هر زنی باید قلق شوهرشو بدونه 

من وقتی خیلی باهام لج کنه و کاری که میخوامو نکنه ژست اسردگی جلوش میگیرم و در عین حال باهاش خوبم  بعد عذاب وجدان میگیرش جواب میده😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ایول😂😂

یه چیزی تو مایه های گربه شرک هستم😅😅😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬