2777
2789
عنوان

چرا پسرای الان اینجوری شدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست
در هر صورت من از همچین مردی بدم میاد حتی در دوستی هم مسئولیت خانوم بر عهده ایشون هست متأسفانه کم نیس ...

بله متاسفانه

این اقا باعث شدن دوستم فک کنه بهش بی احترامی شده

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا هم شده بی ادبی نباشه ولی مردی که دوره نامزدی اینجوری ازدواج چجوری خود خدا می دونه 

دقیقا حرفیه ک دوستم میزنه 

صدتومن پول ارزش نداش خودشو اونجوری نشون بده

واقعا از وجود همچین مردایی تو جامعمون شرمنده اخه خاک بر سر مردی که دستش تو جیب زنش باشه 

بعضی ازمردا براشون خیلی چیزا مهم نیس ولی واس دختری ک براش مهمه سخته کنار اومدن

بعضی ازمردا براشون خیلی چیزا مهم نیس ولی واس دختری ک براش مهمه سخته کنار اومدن

متاسفانه بخاطر شرایط کشور ما اقایون کاملا دور از خانوم ها بودن من شخصا سعی می کنم تو محل کارم شرایط خانوم ها رو درک کنم 

متاسفانه بخاطر شرایط کشور ما اقایون کاملا دور از خانوم ها بودن من شخصا سعی می کنم تو محل کارم شرایط ...

آفرین ب شما

الان واس هردختری ک واقعا خانوم و فهمیده باشه مردونگی خیلی مهمه

البته بماند ک واقعا بعضی دختراهم سواستفاده گرن

آفرین ب شما الان واس هردختری ک واقعا خانوم و فهمیده باشه مردونگی خیلی مهمه البته بماند ک واقعا بعض ...

کن یکی از دوستانم متاهل فوتبالی شدید میگه خانومش می گفت این تموم زندگیش فوتباله یه مرد نباید اجازه بده زن زندگیش حتی فکر کنه چیزی ازش مهم‌ترم وجود داره 

کن یکی از دوستانم متاهل فوتبالی شدید میگه خانومش می گفت این تموم زندگیش فوتباله یه مرد نباید اجازه ب ...

چ جالبه طرز فکرتون شما طوری تو تاپیکتون گفتید ک بادختری در ارتباط نبودید ک فک کردم ازاون پسرایی هستید ک هیچ چیزی راجع ب جنس مخالفشون نمیدونن

چ جالبه طرز فکرتون شما طوری تو تاپیکتون گفتید ک بادختری در ارتباط نبودید ک فک کردم ازاون پسرایی هستی ...

خانوم من گفتم رابطه نداشتم نگفتم که که زن ندیدم کلا بالاخره منم تا سه سال پیش مادر داشتم خاله دارم

خانواده دارم 

خانوم من گفتم رابطه نداشتم نگفتم که که زن ندیدم کلا بالاخره منم تا سه سال پیش مادر داشتم خاله دارم ...

اما رابطتون ک باهیچ کدوم درحد دختری ک عاشقشید نبوده ک بفهمید

درکل خوبه ک اطلاعاتتون و فهمتون انقدخوبه