2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت شم؟

530 بازدید | 38 پست

خواهر شوهرم با شوهرم قهره(من اصلا دخالت نکردم ولی از منم رو برمیگردونه ) برادرشوهر و مادر شوهرم تو ی ساختمونن این دخترشون هم همیشه پلاسه اونجا؛؛ ما هر یک ماه و نیم دوماه ی بار می رفتیم در حد دو سه ساعت و خودم ماهی یک بار حداقل دعوتشون میکنم بهترین پذیرایی؛؛ دوبار که رفتیم (یعنی به فاصله ی سه چهارماه) خواهر شوهرم خونشون بود تا مارو می بینه میدوه خونه برادرش و برادر شوهرم و جاریم و خواهر شوهرم سوار ماشین میشن و میرن تو پارک میشینن تا ما بریم؛ (دو بار تکرار شد) یعنی ما سلام علیک میکنیم اونا سوار ماشین میشن میرن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ناراحت شدم اما برو خودم نیوردم؛؛ دفعه ی سوم که رفتیم جاریم واحد روبروی مادرشوهرمه؛؛ تا ماشینمون و تو پارکینگ دید تمام چراغای خونش و خاموش کرد و تو تاریکی نشست نگاه میکرد منم سلام احوال پرسی کردم باش گفتم چرا تو تاریکی نشستی گفت پشه کوره نیاد و سه بار این مساله تکرار شد

نه. شما بخاطر ديدن پدر و مادر همسرتون ميريد. اهميت نديد به كار اونا.

خب دقیقا حرف منم همین بود ولی از مادر و پدرش هم هیچ محبت نمی بینم مثلا مادر شوهرم همش میناله که نمیتونم شام یا ناهار بپزم من دعوتشون میکنم بعد خودم که میرم خودمم غذا میبرم اونم سرد برخورد میکنه پدرشوهرمم میره تو اتاق 

مثلا خواهر شوهرت میخواد بگه آ ره من با جاریت جی جی باجیم دو روز دیگه جاریتم همین تاپیکت و دقیقن میذاره همین جا با این مضمون که خواهر شوهر بیشعورم هر چی از دهنش،در اومد گفت تو کار نداشته باش و رفت و آ مدت و به خونه مادر شوهرت بکن سنگین و با وقار باش و اصلا تو مسائلشون دخالت نکن و در مورد این موضوع هم یه وقت به مادر شوهرت اعتراض نکن اینگاریی برات مهم نیست هنوز داغن بعدش یه روز دوباره بهت سلام میکنیم