2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 38 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا می دونید قهرشون برا چیه تلویزیون قسطی خریده بودیم بچه ش شکوندش شوهرم هیچی نگفت ولی جلو مادرش یکم غر زد بعد جاریم ۴ تا گذاشته روش به خواهر شوهرم گفته اینم اومده کولی بازی درآورده و موهاشو کشیده که اتفاقه چرا داداشم نگفت فداسرت

خواهر شوهر منم مجرده هرموقع میریم خونه مادرشوهرم میره میمونه اتاقش بیرونم نمیاد حتی غذاشو مادرش میبر ...

میدونی میگم حالا خودش ناراحته برادرشوهر و جاریم چرا میدون دنبالش؛؛ مادر شوهرم چرا حق و میده بش مگه ما چکار کردیم

هاااان بیاد بگه فدایه سرت بگو بابا روت و برم عزیزم میخوای برو شلوارتم در بیار سر خیابون آ ویزززون کن ولی عزیزم تو این نداریی و گرونی بیجا کرده بچه پر رو به خدا بچه این بلا رو سر وسایل من در میاورد جیگرش و کف پاش میذاشتم خواهر شوهر رو هم به عرض،و طول تقسیم بندی خورشت قیمه که بیاد کولی بازیی با تیپا پرت از در خونه بیرووون 

هاااان بیاد بگه فدایه سرت بگو بابا روت و برم عزیزم میخوای برو شلوارتم در بیار سر خیابون آ ویزززون کن ...

من هیچی نگفتم تازه شنیدم مریضه بش تلفن کردم ؛؛ تو مراسمی می دیدمش سلامش میکردم اونم سرررررد جواب میداد انگار طلبکاره همه هم حق و بش دادن