2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 38 پست
خب دقیقا حرف منم همین بود ولی از مادر و پدرش هم هیچ محبت نمی بینم مثلا مادر شوهرم همش میناله که نمیت ...

ادم خیلی از کارا رو بر حسب وظیفه انجام میده نه تمایل . چون پدر و مادرن هر زمان همسرت گفت برو اگه هم خیلی اذیت میشی بذار همسرت تنها بره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دقیقا حرف منم همین بود ولی از مادر و پدرش هم هیچ محبت نمی بینم مثلا مادر شوهرم همش میناله که نمیت ...

چرا واقعا چرا جایی که آدماش دوستون ندارن بهتون بی احترامی میکنن رو برمیگردونن میرید واقعا چرا اسی جان لطفا جواب منو بده خیلی اعصابم خراب شد از این برخوردا

ادم خیلی از کارا رو بر حسب وظیفه انجام میده نه تمایل . چون پدر و مادرن هر زمان همسرت گفت برو اگه هم ...

خیلی اذیت میشم بخصوص بخاطر بچه هام اصلا تحویلشون نمیگیرن؛؛ به همسرم گفتم تنها برو اما گفت نه نمیرم بزار راحت باشن

خیلی اذیت میشم بخصوص بخاطر بچه هام اصلا تحویلشون نمیگیرن؛؛ به همسرم گفتم تنها برو اما گفت نه نمیرم ب ...

قشنگ درک میکنم من مادرم این شکلیه ولی باز میرم مجبورم قشنگ هر بار میرم سمت چپ بدنم بی حس میشه تو یه ساختمونم هستیم دیگه خودت تصور کن . حالا ک همسرتون نمیره یه مدت بذار بگذره ناراحتیت کم بشه اروم بشی دعوت کن ولی خیلی مثل قبل زحمت نکش نهایت دو سه ماه یکبار دعوت کنین خودتون نرید دیگه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شما هم توضيح بده بخاطر چي نرفتين، بگو كه رفتارتون سرده...

دقیقا گفتم مادر شوهرم گفت خونه خودتونه قراره چکار کنم براتون؛؛ گفتم جاریم اینطوره گفت نمیخواد پشه کوره بیاد؛؛ گفتم دخترت ازم رو برمیگردونه گفت از برادرش ناراحته تو چرا بخودت میگیری""" 

دقیقا گفتم مادر شوهرم گفت خونه خودتونه قراره چکار کنم براتون؛؛ گفتم جاریم اینطوره گفت نمیخواد پشه کو ...

پشه کوره منظورش خواهرشوهرت بوده 😁

دقیقا گفتم مادر شوهرم گفت خونه خودتونه قراره چکار کنم براتون؛؛ گفتم جاریم اینطوره گفت نمیخواد پشه کو ...

بنظرم شما بگو در جوابش كه قراره چكار كنم براتون، بگو لبخند، محبت ، توجه... همون چيزي كه از مادر خودم توقع دارم