2777
2789
عنوان

کدوم دکتر برای ناباروری خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 47 پست
میگن خیلی پول میگیرن و خیلیا جواب نگرفتن، حتی تو لاله هم خیلیا بودن که از رویان با جواب منفی اومده ب ...

ابن سیناهم خوبه 

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مام رو من شنیدم خوبه، شما اطلاعاتی در موردش دارین؟ واقعا خوبه؟ کارشون چطوره و نوبت دهی چطوره؟

منم فقط پیج اینستاشو دنبال میکنم ولی مثل اینکه خیلی جواب گرفتن ازش

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
احتمال ۲۰درصد میدن

بله دقیقا مثل نزدیکی معمولی میمونه

اونجا آزاده خیلی هزینه برداره بارویان هم هیچ فرقی نداره دولتی هست رویان 

نه دولتی نیس رویان ولی نسبت ویزتاش و سونوش کمتر از جاهای دیگس

خیلی سخته  من خیلی سخته برام دارم دیوانه میشم بخدا😔😔

الهی عزیزم ،انقدر خوب درکت میکنم، الان پدر شوهرم و مادر شوهرم دیگه میخوان عروس برای برادر شوهرم بگیرن و قشنگ میگن که نوه از اون میخوان چون ما یکم ازشون پول خواستیم برای آی وی اف بعدی که کمکمون کنن اما تا شنیدن پول میخوایم سریع اوایل می گفتن بچه واسه چی میخواین تنهایی راحت ترین بعد می گفتن اصلا دیگه ما نوه نمیخوایم و همسر من که پسر بزرگشونه، واسشون مهم نیست که بچه بیاره یا نه ،هر روزم شده ناراحتی

من رفتم فک کردم دولتی هست آخه خیلی خوبه هزینش

اره خوبه واقعا ویزیت دکترای بیرون دقیقا دوبرابرشه