2777
2789
عنوان

بچه هااااااا کمک 👋👋👋👋👋

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ول کن لاغری خوبه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
خدا. بگم چیکار کنه اون دکتری که بهم قرص اعصاب داد از 49 کیلو رسیدم 65

😐منم میگرن داشتم ۲تا دکتر اولم قرص عصابم داده بودن اشتباهی فک کرده بودن افسردگی دارم😐بعدچندماه یه دکتر گف میگرنه خیلی چاق شدم

من ۵۲ کیلوام با قد ۱۶۴،اما به نظرم ۵۷ کیلو متناسب تره

شما که متناسبی چرا می خوای لاغر بشی من هم قد شمام آخرین بار چند روز پیش کشیدم۵۱ کیلو بودم به نظرم خیلی هم خوبه اگر زایمان نداشتی خودتو الکی چاق نکن چون خیلی ها بعد از زایمان یه کم چاقتر می شن

وزن دلخواهم نیس خیلی بهش فکر میکنم

پس با کالری شماری پیش برو.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
😐منم میگرن داشتم ۲تا دکتر اولم قرص عصابم داده بودن اشتباهی فک کرده بودن افسردگی دارم😐بعدچندماه یه ...

من افسردگی داشتم و اسم عصبی و این چیزا ولی خودم قطعش کردم داروهارو دیدم دارم منفجر میشم 

بعد با دوستام میرفتم بیرون به همه چی میخندیدم مث اینا که مواد میزنن

دوستام میترسیدن نمیذاشتن رانندگی کنم

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘
وزن دلخواهم نیس خیلی بهش فکر میکنم

من ۵ ماه بعد از ازدواج به خاطر قرص ضددبارداری ۵۸ کیلو شدم از ناراحتی شب و روز نداشتم البته اون اوایل بدم نمی یومد چاقتر بشم ولی تجربه ی بدی بود .اصلا بدن ۵۸ کیلوییمو دوست نداشتم.چند وقت بعد باردار شدم و بعد از زایمان دوباره خودمو به وزن مجردی رسوندم الانم ۳۹ سالمه همیشه بین ۵۰ تا ۵۲ هستم .از من به تو نصیحت چاق نشو

😂😂دوز داروهات بالا بوده...منم خودم قطع کردم یماه قبل عروسیم

خدا خفش کنه دکتر روانیو انگار چند سالمه اینجوری دارو داده 

ولی خدایی اینا که مواد میزنن چه حالی میکنن من همش میخندیدم😂😂😂

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘