2777
2789
عنوان

چند ماه ميشه كه

104 بازدید | 18 پست

راستش نياز داشتم اينجا دردو دل كنم چند ماهه اصلا حالم خوب نيس هرروز افسرده تر ميشم و واقعا همه توانم داره واسه جنگ با افسردگي ميره

نميدونم بايد چيكار كنم

خب بخوام برم روانشناس خيلي هزينش زياد ميشه و من ندارم جلسه اي ٦٠ ٧٠ تومن بدم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده چ چیزی ذهنتو درگیر کرده

نميدونم 

فقط ديگه حسي به زندگي ندارم

بهمن هم ي خودكشي ناموفق داشتم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
روانشناس جواب نمیده الکی پولت رو نریز جوب من رفتم این راهها رو و تهش مجبور شدم برم روانپزشک و درست ...

اره خودمم ي مدت سرترالين ميخوردم بهتر بودم ولي خب نميدونم برم داروخونه بهم ميده همينطوري يا ن

روانشناس جواب نمیده الکی پولت رو نریز جوب من رفتم این راهها رو و تهش مجبور شدم برم روانپزشک و درست ...

به خدا هرروز ورزش ميكنم و ميرقصم

كارامو ميكنم

هركسي منو ببينه همش ميگه واي چقدر با اعتماد به نفس و مستقل و قويه

١٤٨٠ مشاوره رايگان ميده عزيزم 

اگه زنگ بزنيم تا پايان درمان مشاورمون ثابت ميمونه؟

نميدونم  فقط ديگه حسي به زندگي ندارم بهمن هم ي خودكشي ناموفق داشتم

از درون احساس پوچی و خستگی داری؟

رابطتت با اطرافیانت چطوریه

رفیق و دوست صمیمی داری؟

خونه داری یا سرکار میری

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
از درون احساس پوچی و خستگی داری؟ رابطتت با اطرافیانت چطوریه رفیق و دوست صمیمی داری؟ خونه داری یا ...

دانشجو ام

دوست صميمي؟راستش با خيلي هاشون قطع رابطه كردم چون توي زمان هايي ك نيازشون داشتم حمايتم نميكردن

از اطرافيانمم دارم متنفر ميشم هي ميشينم فكر ميكنم فلاني چند سال پيش چه بدي در حق من كرده يادم مياد ميريزم بهم

اگه زنگ بزنيم تا پايان درمان مشاورمون ثابت ميمونه؟

نميدونم من تاحالا زنگ نزدم ولى تو اينترنت درموردش خوندم كه هر مشاور كد مخصوص داره ميتونى كدشو بدى وصل شى بهش جلساتشم نيم ساعته بعد اگه لازم بدونن حضورى مشاوره ميدن مال بهزيستيه تو همه شهرها هست نيازى نيست كد بدى 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
نميدونم من تاحالا زنگ نزدم ولى تو اينترنت درموردش خوندم كه هر مشاور كد مخصوص داره ميتونى كدشو بدى وص ...

من نميخوام خونوادم بفهمن

يعني خونه ما اينطوري نيس بخوام بگم افسردگي دارم

دانشجو ام دوست صميمي؟راستش با خيلي هاشون قطع رابطه كردم چون توي زمان هايي ك نيازشون داشتم حمايتم نم ...

پس وسواس فکری یا نشخوار افکار داری

حسم میگه تو زیاد به گذشته ها فکر میکنی

استرس زیاد داری ادم نگرانی هستی؟

دغدغه درسی یا مالی هست تو زندگیت

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
من نميخوام خونوادم بفهمن يعني خونه ما اينطوري نيس بخوام بگم افسردگي دارم

نميدونم با موبايل ميشه گرفت يانه امتحان كن ولى دفعه اول يه كم معطلى داره گرفتنش بذار يه وقتى كه كسى خونه نيست زنگ بزن 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود