راستش نياز داشتم اينجا دردو دل كنم چند ماهه اصلا حالم خوب نيس هرروز افسرده تر ميشم و واقعا همه توانم داره واسه جنگ با افسردگي ميره
نميدونم بايد چيكار كنم
خب بخوام برم روانشناس خيلي هزينش زياد ميشه و من ندارم جلسه اي ٦٠ ٧٠ تومن بدم
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
روانشناس جواب نمیده الکی پولت رو نریز جوب من رفتم این راهها رو و تهش مجبور شدم برم روانپزشک و درست ...
اره خودمم ي مدت سرترالين ميخوردم بهتر بودم ولي خب نميدونم برم داروخونه بهم ميده همينطوري يا ن
روانشناس جواب نمیده الکی پولت رو نریز جوب من رفتم این راهها رو و تهش مجبور شدم برم روانپزشک و درست ...
به خدا هرروز ورزش ميكنم و ميرقصم
كارامو ميكنم
هركسي منو ببينه همش ميگه واي چقدر با اعتماد به نفس و مستقل و قويه
اگه زنگ بزنيم تا پايان درمان مشاورمون ثابت ميمونه؟
از درون احساس پوچی و خستگی داری؟ رابطتت با اطرافیانت چطوریه رفیق و دوست صمیمی داری؟ خونه داری یا ...
دانشجو ام
دوست صميمي؟راستش با خيلي هاشون قطع رابطه كردم چون توي زمان هايي ك نيازشون داشتم حمايتم نميكردن
از اطرافيانمم دارم متنفر ميشم هي ميشينم فكر ميكنم فلاني چند سال پيش چه بدي در حق من كرده يادم مياد ميريزم بهم
نميدونم من تاحالا زنگ نزدم ولى تو اينترنت درموردش خوندم كه هر مشاور كد مخصوص داره ميتونى كدشو بدى وص ...
من نميخوام خونوادم بفهمن
يعني خونه ما اينطوري نيس بخوام بگم افسردگي دارم