2777
2789

بله همیشه. عالیه. 

هدی بیوتی

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتن روچشم چی آسونه من بااینیکی مژها صدساعت میجنگم آخرش ازقیدش میگذرم افتادم به فکر کاشت اگه آسونه ...

خیلی اسونه

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
قیمتش و میگین؟؟ من قول دادم ب خاهرم    

یادم نیست. اسفند ۹۷ خریدم. هنوزم همونو استفاده می‌کنم. 

چطوری قرار میدی . اخه من قرار میدم میچسبه تا حرکت میکنم میوفته :( 

دراز کشیده می‌ذارم. اول بالا رو. بعد پایین رو. اهن ربای هر دو تا تیکه باید سمت مژه باشه. 

دراز کشیده می‌ذارم. اول بالا رو. بعد پایین رو. اهن ربای هر دو تا تیکه باید سمت مژه باشه. 

اره . 

نمیدونم چون چشام یه لحطه حساسیت میکنه اشک میاد تو چشام نمیزاره محکم بمونه . جدا میشن .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
اره .  نمیدونم چون چشام یه لحطه حساسیت میکنه اشک میاد تو چشام نمیزاره محکم بمونه . جدا میشن .

نمی‌دونم چه مشکلی داره. ولی کلیپاشم تو اینستا هست که یاد داده.