2777
2789
من متعلق به همه ام 😎😀😀😀😀

شاید سیب زمینی هات بخار شدن😎

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متعلق به همه ام 😎😀😀😀😀

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗
شاید سیب زمینی هات بخار شدن😎

واااییییی 😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗
رشته ای که عاشقش بودم دانشگاه اصفهان رتبه ام ۲۷۸ بود یادش بخیر اسم رشته رو نمیگم 

بدتر کنجکاو شدم😂😂😂

نگو عزیزم عب نداره

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

خانوما چند روز دیگه تولدمه 

کی برام کیک درست کنه😕

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مادرشوهرم خونه نبود حالا دلشون خوش بود عروسشون اومده براشون غذا درست کنه اینم بگم هیچ تو خونشون نبود نه گوشت نه مرغ نه ماهی کلا عادت مادرشوهرمه میزاره خونش خالی بشه یکم عدس داشتن دال عدس درست کردم تو اب برنجش زیاد نمک ریختم بعدش نمیدونم چرا برنجو خوب نشستم اقا چشتمون روز بد نبینه هیچ کدوم نخوردن ولی خیلب حس بدی بود خیلی 

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن امین
ببين من از 6  صبح بيدارم واسه اينا.فقط تزيينش خراب کارى بچه خواهرمه    

سیب زمینی هات خیلی خوش قد و بالا هستن😆😆