2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خیاله راحت نشسته بودم تی وی میدیدم دوبار هم در قابلمه رو باز کردم دیدم توش آب داره دیگه ندیدم سیب ...

دیوووونه😂😂😂😂😂😂😂

فکرمشغولی داشتی

منم یبار بلال گذاشته بودم اب پز بشه شب بخوریم داشتم کار خونه میکردم شامم داشتم 

شوهرم از سرکار اومد منم اتاق بودم گفتم زیر گازو خاموش کن رفته دیده اصلا روشن نکردم😊

.یه بار یه مرغ بزرگ داخل فر کبابی کردم روش وپوستش سوخته بود.  داخلش هنوز صورتی وخام خام بود 😷😷😷😷😈😈😈

یه بارم ماه رمضونی دم افطار دوستم خونشون جای گلاب سرکه ریخته بود توی آبجوش نبات. ووااااااای یه کتری بزرگ.  مهمونن بودیم حدوداچهل نفر 😑😑😑

یه بارم برا بار اول آش دوغ پختم شیرین بود دوغش شوهرم یه قاشق خورد پاشد گفت این چیه طعم سرم میده😱😱😱😱

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

چشمتون روز بد نبینه میخواستم‌برادرم و پاگشا کنم بعد عقد ژله رو ریخته بودم‌تو قالب گرفته بود اومدم‌پاناکوتا رو بریزم حواسم نبود ک گاز روشن بوده شعله ها داغ قالب و گذاشتم روی گاز و پاناکوتا ریختم روش اومدم‌بردارم بذارم یخچال دیدم وایی یه کمی از ژله ها اومد رو حالم بد شد دیگه وقتی هم نبود ک بخوام‌دوباره درست کنم ولی دسرهای دیگه هم داشتم شب گفتم این و نمیارم‌خواهرم‌گفت نه بذار از قالب بیاریم بیرون خلاصه وقتی دراورد اونقدر هنری و خدشگل شده بود ک همه میگفتن وایی چجوری درست کردین😂😂😂😂 گفتم این خرابکاری بیش نیست😂😂😂

یادش بخیر زمان ما نتایج کنکور رو تو روزنامه اعلام میکردن روزی که نتیجه ها اعلام شد مامان بزرگم اینا خونمون بودن  رتبه ام عالی شده بود با کد رشته هایی که مجازی بودیم اعلام میکردن

پدرم از سر کوچه مثل عروس کشون بوق میزد تا رسید در خونه و با خوشحالی اعلام کرد

موقع نهار اینقدر خوشحال و ذوق زده بودم که تا قابلمه رو خواستم بیارم پایین مامانم خورش و بریزه توظرفا  از دستم افتاد و همش ریخت

نهار برنج سفید با سالاد و ماست خوردیم

یعنی همه یه طرف اونی که یادش رفته سیب زمینی بزاره هم یه طرف😂😂😂😂😂

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗
یادش بخیر زمان ما نتایج کنکور رو تو روزنامه اعلام میکردن روزی که نتیجه ها اعلام شد مامان بزرگم اینا ...

حالا چی قبول شدی ارزش داشت برنج سفید خوردین؟😂😂

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
😂😂😂😂😂😂😂 خیلی باحال بود @zooyaa    

من تگت کردم پیامش  برات اومد یا نه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا